Auktoriserad översättare engelska Göteborg

Auktoriserad översättning till och från engelska i Göteborg

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättare till och från engelska inom finans och juridik i Göteborg.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå med kontor i Göteborg specialiserad på auktoriserad översättning. Vi har auktoriserade översättare mellan svenska och engelska men också över 30 andra språk. Våra översättare är specialister inom sina respektive ämnesområden och översätter självklart endast till sitt modersmål. Dvs. beställer du en auktoriserad översättning till engelska så görs den av en översättare som har engelska som modersmål och som bor och lever i ett land där den variant av engelska som du önskar översatt till talas. Vi översätter till både brittisk, amerikansk samt australiensisk engelska.

När behöver du en auktoriserad översättning?

Generellt kan man säga att du alltid behöver en auktoriserad översättning när det översatta dokumentet skall lämnas till en domstol, en myndighet eller ett universitet. Ofta kräver också till exempel banker och finansinstitut att alla översättningar skall vara gjorda av en auktoriserad översättare. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Auktoriserade översättare till engelska från 30 olika språk

Översättare som enbart översätter till sitt modersmål och är specialister på det ämnesområde de översätter producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Vi utför auktoriserad och certifierad översättning till engelska från följande språk: Arabiska, bosniska, bulgariska, danska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, serbiska, spanska, svenska, thailändska, tigrinia, turkiska, tyska, ungerska.

Hur snabbt kan jag få en auktoriserad översättning till engelska levererad i Göteborg?

Det sista man ofta kommer att tänka på är att de dokument man skall överlämna måste översättas. Kort sagt man är nästan alltid i tidsbrist när detta upptäcks och då är det viktigt att ha en översättningspartner som har kapacitet att snabbt kunna leverera en auktoriserad översättning. The Native Translator är en översättningsbyrå med stor kapacitet och kan ofta klara den här typen översättningsuppdrag på under 24 timmar.

Auktoriserad översättning till engelska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Översättare auktoriserade av Kammarkollegiet har lagstadgad tystnadsplikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Beställ en auktoriserad översättning till/från engelska online

Här kan du kan beställa en auktoriserad översättning till eller från engelska direkt online, ladda upp ditt dokument och gör beställningen direkt i vår översättningsportal.

Vi finns för dig dygnet runt året runt!

Oavsett när du som företag, myndighet eller privatperson behöver en översättningsbyrå i Göteborg så finns vi där dygnet runt året runt. Auktoriserad översättning av ett avtal till engelska, tyska, spanska eller franska, en patientjournal eller ett betyg som snabbt måste översättas, det löser vi också. Du möter oss enklast online men om du vill sitta ned och diskutera ett större samarbete så träffas vi efter avtal på:

World Trade Center Göteborg
Mässans gata 10
412 51 Göteborg

Du kan också kontakta oss på e-post om du behöver mer information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från engelska i Göteborg.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>