Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till och från engelska i Göteborg

Auktoriserad översättning till och från engelska inom finans och juridik. Beställ online eller besök oss på vårt kontor i Göteborg.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning. Vi har auktoriserade översättare mellan svenska och engelska men också över 30 andra språk. Våra översättare är specialister inom sina respektive ämnesområden och översätter självklart endast till sitt modersmål. Dvs. beställer du en auktoriserad översättning till engelska så görs den av en översättare som har engelska som modersmål och som bor och lever i ett land där den variant av engelska som du önskar översatt till talas. Vi översätter till både brittisk, amerikansk samt australiensisk engelska.

När behöver du en auktoriserad översättning?

Generellt kan man säga att du alltid behöver en auktoriserad översättning när det översatta dokumentet skall lämnas till en domstol, en myndighet eller ett universitet. Ofta kräver också t.ex. banker och finansinstitut att alla översättningar är gjorda av en auktoriserad översättare.

Hur snabbt kan jag få en auktoriserad översättning till engelska levererad i Göteborg?

Det sista man ofta kommer att tänka på är att de dokument man skall överlämna måste översättas. Kort sagt man är nästan alltid i tidsbrist när detta upptäcks och då är det viktigt att ha en översättningspartner som har kapacitet att snabbt kunna leverera en auktoriserad översättning. The Native Translator är en översättningsbyrå med stor kapacitet och kan ofta klara den här typen översättningsuppdrag på under 24 timmar.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning till engelska

Generellt kan vi säga att vi debiterar mellan SEK 1,80-2,00/ord för en auktoriserad översättning till engelska lite beroende på typ av text och storlek på uppdrag.

Sekretess och GDPR

Vi behandlar alla uppdrag med stor sekretess och endast den projektledare samt den/de översättare som arbetar med materialet har tillgång till detta. Alla data raderas 90 dagar efter avslutat uppdrag.

Beställ en auktoriserad översättning till/från engelska online

Här kan du kan beställa en auktoriserad översättning till eller från engelska direkt online, ladda upp ditt dokument och gör beställningen direkt i vår översättningsportal.

Vi finns för dig dygnet runt året runt!

Oavsett när du som företag, myndighet eller privatperson behöver en översättningsbyrå i Göteborg så finns vi där dygnet runt året runt. Auktoriserad översättning av ett avtal till engelska eller franska, en patientjournal eller ett betyg som snabbt måste översättas, det löser vi också. Du möter oss enklast online men om du vill sitta ned och diskutera ett större samarbete så träffas vi efter avtal på:

World Trade Center Göteborg
Mässans gata 10
412 51 Göteborg

Du kan också kontakta oss på e-post om du behöver mer information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>