Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från svenska till tyska, du kan beställa direkt online.

Auktoriserad översättning av dokument och texter från svenska till tyska inom juridik, finans, medicin samt teknik, kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi utför auktoriserad översättning av dokument till tyska. En auktoriserad översättning behövs när du skall översätta dokument som skall vara juridisk bindande t.e.x finansiella rapporter, kontrakt och avtal, betyg, domar mm. Vi utför auktoriserad översättning både från svenska till tyska men också från 25 andra språk som arabiska, engelska, franska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, nederländska, spanska m.fl  till tyska.

En auktoriserad översättning till tyska levererad av The Native Translator behöver inte notariseras

När en svensk av Kammarkollegiet auktoriserad översättare till tyska översätter ett dokument så måste detta normalt sett notariseras av Notarius Publicus för att vara giltigt i Tyskland. Det är inte nödvändigt när du beställer översättningen hos oss då vi använder översättare som är auktoriserade i Tyskland. Det enda Notarius Publicus gör med sin stämpel är att han bekräftar att översättaren är auktoriserad i Sverige.

Våra översättare är flytande på svenska och översätter till sitt tyska modersmål

Översättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som är av mycket hög kvalitet. För att en översättare skall kunna producera översättningar av hög kvalitet krävs att han/hon:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare till tyska
  • enbart översätter till det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätter till sitt tyska modersmål

Översättning av dokument till tyska med kvalitetsgaranti

Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar. The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning till tyska?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt och på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning till tyska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 30 minuter

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad tysk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>