Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från svenska till franska, beställ nu direkt online

Auktoriserad översättning av dokument och texter från svenska till franska inom juridik, ekonomi, medicin samt teknik, kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till franska och kan hjälpa dig med en auktoriserad översättning av affärsplaner, finansiella rapporter, kontrakt och avtal, betyg, domar mm. Vi översätter från svenska och 25 andra språk till franska. Våra översättare är auktoriserade i Frankrike vilket innebär att du inte behöver någon apostille från Notartius Publicus som bekräftar att översättaren är av Kammarkollegiet auktoriserad att översätta till franska och du slipper kostnaden på ca: 500 kr per dokument.

Våra översättare är flytande på svenska och översätter till sitt franska modersmål

Facköversättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som både språkmässigt och terminologiskt är av mycket hög kvalitet. Våra översättare har:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare till franska
  • översätter enbart till det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • översätter endast till sitt franska modersmål

Översättning av dokument till franska med kvalitetsgaranti ISO 17100 och ISO 20771

Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar. The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning till franska?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt och på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning till franska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 30 minuter

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad fransk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>