Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från spanska till svenska

Auktoriserad översättning av texter och dokument från spanska till svenska ISO 17100 och 20771

Vi utför auktoriserad översättning inom juridik och finans från spanska till svenska direkt online. Vi kan hjälpa till med en auktoriserad översättning från spanska av affärsplaner, betyg, domar, finansiella rapporter, kontrakt och avtal mm. Vi eftersträvar att alltid använda översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas så om du beställer en auktoriserad översättning från spanska till svenska så kommer den att göras av översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige.

Våra översättare översätter enbart till sitt modersmål

Översättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som är av mycket hög kvalitet. För att en översättare skall kunna producera översättningar av hög kvalitet krävs att han/hon utöver lång arbetserfarenhet:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare
  • enbart översätter inom det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätter till sitt modersmål

Översättning av dokument från spanska till svenska med kvalitetsgaranti ISO 17100 och ISO 20771

Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra spanska översättningar. The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning från spanska till svenska?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt och på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning från spanska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information om auktoriserad översättning.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad spansk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>