Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från kinesiska till engelska

Auktoriserad översättning av dokument från kinesiska till engelska inom juridik, finans/ekonomi, medicin samt teknik med kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi utför auktoriserad översättning av dokument från kinesiska till engelska och det direkt online. Vi kan hjälpa till med en auktoriserad översättning av affärsplaner, finansiella rapporter, kontrakt och avtal mm. från kinesiska till engelska. Vi har översättare som är auktoriserade i ett stort antal olika länder så oavsett var du skall använda din översättning så kan vi hjälpa till, det är en av fördelarna med att använda en global översättningsbyrå.

Våra översättare översätter enbart till sitt modersmål

Auktoriserade översättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som språkmässigt är av mycket hög kvalitet. Detta innebär att om du beställer en översättning från kinesiska till engelska så görs denna av en brittisk eller amerikansk certifierad översättare.

För att en översättare skall kunna producera översättningar av hög kvalitet krävs att han/hon:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare i språkkombinationen kinesiska till engelska
  • enbart översätter till det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätter till sitt engelska modersmål

Översättning av dokument från kinesiska till engelska med kvalitetsgaranti ISO 17100 och 20771

Vi lämnar kvalitetsgaranti på våra översättningar! The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och följer ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Här kan du beställa en översättning från kinesiska till engelska:

Du får en offert och beställer en engelsk översättning direkt i vår översättningsportal.
När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2 - 3 dagar.

Här kan du få mer information

Behöver du mer information så når oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>