Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från italienska till svenska

Här kan du beställa en auktoriserad översättning av dokument och texter från italienska till svenska online ISO 17100 och ISO 20771

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument och texter från italienska till svenska och du kan beställa direkt online. Vi kan hjälpa till med en auktoriserad översättning av betyg, domar, finansiella rapporter, kontrakt och avtal, registerdokument mm. Vi eftersträvar att alltid använda översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas så om du beställer en auktoriserad översättning från italienska till svenska så kommer den att göras av översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige.

Våra översättare från italienska översätter enbart till sitt svenska modersmål

Översättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning. För våra översättare gäller att de:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare
  • enbart översätter till det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätter till sitt svenska modersmål

Våra översättare arbetar branschspecifikt och är naturligtvis flytande på italienska men översätter endast till sitt svenska modersmål.

Översättning av dokument från italienska till svenska med kvalitetsgaranti ISO 17100 och ISO 20771

Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra italienska översättningar. The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning från italienska till svenska?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt och på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning från italienska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från italienska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>