Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till och från engelska

Auktoriserad översättning till och från engelska. Här kan du beställa en auktoriserad översättning mellan engelska och över 90 andra språk. ISO 17100 certifierad översättningsbyrå engelska.

En auktoriserad översättning är nödvändigt när du ska översätta offentliga dokument som, registerdokument, domar, betyg eller intyg, dvs. dokument som skall vara juridiskt bindande. Vi utför auktoriserad översättning till och från engelska av dokument som kräver juridisk giltighet och stämpel från en auktoriserad översättare oavsett var i världen dokumentet skall användas. Vi utför auktoriserad översättning från svenska till engelska och engelska till svenska men också mellan engelska och över 90 andra språk.

Auktoriserad översättning till engelska

Om du behöver en auktoriserad översättning till engelska så använder vi uteslutande översättare som är auktoriserade i Australien, Canada, England  eller USA dvs i det land där översättningen skall användas. Det innebär att översättningen inte behöver stämplas av Notarius Publicus i Sverige för att accepteras. Det NP gör är endast att han/hon bekräftar att översättaren är auktoriserad i Sverige, det är inte en bekräftelse på att översättningen är korrekt utförd. Skall däremot översättningen användas i ett land där engelska inte är det officiella språket så använder vi en översättare som är auktoriserad i Sverige och då måste översättningen stämplas dvs. notariers av NP.

Auktoriserad översättning från engelska

Behöver du en auktoriserad översättning från engelska till svenska så använder vi alltid en svensk översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet i Sverige. Om du behöver översätta från engelska till franska så görs den auktoriserade översättningen av en fransk översättare, till spanska av en i Spanien auktoriserad engelsk översättare etc.

Med målspråket som modersmål

När du beställer en auktoriserad översättning hos The Native Translator så görs alltid översättningen av en översättare som har målspråket som modersmål. Dvs. om översättningen skall göras till engelska så är det en auktoriserad översättare med engelska som modersmål som kommer att översätta ditt dokument,

Sekretess och säker filhantering

All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Engelsk översättning med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra engelska översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Vill du beställa en auktoriserad engelsk översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa översättning till eller från engelska av ett dokument eller en text, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad engelsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>