The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av testamenten till 25 språk

Juridiska dokument som testamenten och dödsfallsintyg skall alltid översättas av en auktoriserad översättare.

The Native Translator är specialiserad på auktoriserad översättning av officiella dokument och handlingar som testamenten, registerutdrag, dödsfallsintyg mm. Du beställer din översättning online och ofta kan vi leverera en färdig översättning inom 24 timmar.

Rätt pris på översättning

Vi menar att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Sverige idag. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa på kvaliteten. Våra översättare är universitetsutbildade, har målspråket som modersmål och är kvalificerade facköversättare och auktoriserade översättare. Du kan få en snabb Opens internal link in current windowOpens internal link in current windowoffert online

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet för oss. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med er som uppdragsgivare. 

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver mer information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.