Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av testamenten till 25 språk

Juridiska dokument som testamenten och dödsfallsintyg skall alltid översättas av en auktoriserad översättare

The Native Translator är specialiserad på auktoriserad översättning av officiella dokument och handlingar som testamenten, registerutdrag, dödsfallsintyg mm. Du beställer din översättning online och ofta kan vi leverera en färdig översättning inom 24 timmar.

Juridisk översättning ISO 20771

The Native Translator är den första översättningsbyrån i Skandinavien (2023) som blivit certifierad enligt ISO 20771, ISO-standarden för juridisk översättning. Certifieringen bekräftar vår kvalitetsprofil och vår strävan att vara en seriös leverantör av högkvalitativa juridiska översättningar. Vi utför juridisk facköversättning till bland annat; Arabiska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, kinesiska, nederländska, norska, polska, rumänska, ryska, spanska, turkiska, tyska, ungerska m.fl.

Kvalitetssäkrad översättning av testamenten ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så är vi också ISO 20771 certifierade, standarden för juridisk översättning och lever upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt testamente direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>