Auktoriserad översättning av testamenten

Auktoriserad översättning av testamenten

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Juridiska dokument som testamenten skall alltid översättas av en auktoriserad översättare

The Native Translator är specialiserad på auktoriserad översättning av officiella dokument och handlingar som testamenten, registerutdrag, dödsfallsintyg mm. Du beställer din översättning online och ofta kan vi leverera en färdig översättning av ditt testamente inom 24 timmar.

En juridisk översättare måste behärska inte bara grundläggande rättsliga begrepp och rättslig terminologi, utan även det område som rätten tillämpas på. Juridisk översättning är en hörnsten i den flerspråkiga kommunikationen, eftersom den gör det möjligt för enskilda samt myndigheter att kommunicera med varandra över olika språk-, kultur- och landgränser. Juridisk översättning kräver kunskap om specialterminologi och om de språkliga konventioner som används i de berörda handlingarna.

Vår erfarna team av auktoriserade översättare är specialiserade på att översätta dödsfallsintyg, bouppteckningar, europeiska arvsintyg och testamenten med noggrannhet och precision. Vi garanterar högkvalitativa översättningar som bevarar integriteten och rättsliga detaljer i din bouppteckning.

Juridisk facköversättning till fler än 30 språk

Vi utför juridisk facköversättning och auktoriserad översättning av dokument, handlingar och texter bland annat testamenten till; Arabiska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, nederländska, norska, polska, rumänska, ryska, spanska, turkiska, tyska, ungerska m.fl.

Rätt pris på översättning av testamenten

Vi tror att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Sverige idag. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa på kvaliteten. Våra översättare är universitetsutbildade, har målspråket som modersmål och är kvalificerade juridiska facköversättare och auktoriserade översättare.

Kvalitetssäkrad översättning av testamenten ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå

Sekretess och GDPR är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Beställ en auktoriserad översättning av ditt testamente online

Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt testamente direkt online i vår översättningsportal. Du betalar med ditt kreditkort över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning eller PayPal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>