Auktoriserad översättning och facköversättning till och från tyska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Professionell översättning till och från tyska inom finans, juridik, medicin och teknik ISO 17100

Oavsett vilket språk du vill kommunicera på kan vårt världsomspännande nätverk av erfarna översättare med specialistkompetens inom nästan alla branscher hjälpa dig. Vi utför alla typer av översättningar, från mer allmän översättning till och från tyska till kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning mellan tyska och fler än 30 andra språk bland annat engelska, franska, spanska och svenska. Vi har översättare som oavsett ämnesområde och svårighetsgrad kan hjälpa dig!

Här kan du beställa en professionell kvalitetssäkrad översättning till eller från tyska. Du väljer enkelt källspråk och målspråk och får en offert på mindre än en minut. 

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från tyska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter till och från tyska. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, betyg, domar, registreringsbevis, rättsprotokoll, medicinska texter, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till tyska eller tyska till svenska men också mellan tyska och över 30 andra språk.

Auktoriserad översättning till och från tyska

Tack vare vårt globala närverk av auktoriserade översättare kan vi tillhandahålla auktoriserad översättning till och från tyska dygnet runt. När du beställer en översättning hos oss så väljer vi en översättare som är auktoriserad i det land där översättningen skall användas och därför behöver inte en översättning gjord hos oss notariseras av Notarius Publicus eller legaliseras hos UD innan den kan användas utomlands, med mindre detta skall ske för att bekräfta ett dokuments äkthet. Alla former av juridiska dokument som avtal, kontrakt, betyg, domar etc. samt de flesta typer av finansiella dokument måste i de flesta fall översättas av en auktoriserad översättare för att accepteras av motparten. Vi utför auktoriserad översättning mellan tyska och de flesta stora språk.

Du kan beställa en kvalificerad översättning mellan tyska och 30 språk online

Du kan beställa en översättning av ditt/dina dokument mellan tyska och 30 språk direkt online. Arabiska, Bulgariska, Danska, Engelska, Estniska, Finska, Franska, Grekiska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Koreanska, Lettiska, Litauiska, Nederländska, Norska, Polska, Portugisiska, Rumänska, Ryska, Spanska, Svenska, Thai, Tjeckiska, Turkiska, Tyska, Ungerska bara för att nämna några få av dem vi hanterar direkt online.

Modersmålsprincipen ett kvalitetskrav

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna och ett kvalitetskrav när det gäller professionell översättning till och från tyska. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med tyska som modersmål översätter till tyska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk utöver det så kräver vi att översättaren skall bo och leva i ett land där språket talas för at vara uppdatrad med språkutvecklingen.

Kvalitetssäkrad översättning i enlighet med ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Att vi är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå för översättning till och från tyska innebär också att vi lämnar kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar.

Sekretess en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en översättning till eller från tyska?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en professionell översättning till eller från tyska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från tyska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>