Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning och facköversättning till och från tyska

Professionell översättning från tyska till svenska och svenska till tyska men också mellan tyska 30 andra språk. The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för översättning till och från tyska.

Här kan du beställa en professionell översättning till eller från tyska. Vi utför både auktoriserad översättning och kvalificerad facköversättning inom juridik, ekonomi, medicin och teknik till och från tyska. Du väljer enkelt källspråk och målspråk och får en offert på mindre än en minut. 

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från tyska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter till och från tyska. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, betyg, domar, registreringsbevis, rättsprotokoll, medicinska texter, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till tyska eller tyska till svenska men också mellan tyska och över 30 andra språk.

Auktoriserad översättning till och från tyska

Tack vare vårt globala närverk av auktoriserade översättare kan vi tillhandahålla auktoriserad översättning till och från tyska dygnet runt. När du beställer en översättning hos oss så väljer vi en översättare som är auktoriserad i det land där översättningen skall användas och därför behöver inte en översättning gjord hos oss notariseras av Notarius Publicus eller legaliseras hos UD innan den kan användas utomlands, med mindre detta skall ske för att bekräfta ett dokuments äkthet. Alla former av juridiska dokument som avtal, kontrakt, betyg, domar etc. samt de flesta typer av finansiella dokument måste i de flesta fall översättas av en auktoriserad översättare för att accepteras av motparten. Vi utför auktoriserad översättning mellan tyska och de flesta stora språk.

Du kan beställa en kvalificerad översättning mellan tyska och 30 språk online

Du kan beställa en översättning av ditt/dina dokument mellan tyska och 30 språk direkt online. Arabiska, Bulgariska, Danska, Engelska, Estniska, Finska, Franska, Grekiska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Koreanska, Lettiska, Litauiska, Nederländska, Norska, Polska, Portugisiska, Rumänska, Ryska, Spanska, Svenska, Thai, Tjeckiska, Turkiska, Tyska, Ungerska bara för att nämna några få av dem vi hanterar direkt online.

Modersmålsprincipen ett kvalitetskrav

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna och ett kvalitetskrav när det gäller professionell översättning till och från tyska. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med tyska som modersmål översätter till tyska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk utöver det så kräver vi att översättaren skall bo och leva i ett land där språket talas för at vara uppdatrad med språkutvecklingen.

Kvalitetssäkrad översättning i enlighet med ISO 17100

Vi är kvalitetscertifierade sedan 2011 och från 2015 enligt den då nya ISO standarden ISO 17100. Att vara ISO certifierad innebär att vi tagit kostnaden och det stora arbetet att dokumentera och kvalitetssäkra alla våra procedurer, allt från krav på och rekrytering av översättare till kvalitetssäkring av varje individuell översättning som vi utför. Som exempel kan vi nämna att vi enbart använder universitetsutbildade professionella heltidsöversättare med specialisering inom det ämnesområde de översätter. Samtliga översättningar korrekturläses av en andra översättare med samma kvalifikationer som den som genomförde översättningen. Att vi lever upp till kriterierna i vår certifiering kontrolleras löpande av den organisation som certifierade oss. Att vi är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå tyska innebär också att vi lämnar kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Hur mycket kostar en översättning till eller från tyska?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en professionell översättning till eller från tyska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från tyska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>