Türkisch Übersetzung

Professionell översättning till och från turkiska ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Vi utför auktoriserad översättning och kvalitetssäkrad facköversättning inom juridik, ekonomi, medicin och teknik till och från turkiska.

Behöver du översätta en dom, ett registerdokument, kontoutdrag, vigselbevis, kontrakt eller en medicinsk journal till eller från turkiska?

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå och vi utför professionell översättning mellan turkiska och fler än 25 andra språk bland dem svenska direkt online. Oavsett om du behöver en kvalificerad medicinsk översättning eller en auktoriserad översättning till turkiska av t.ex. ett bankdokument eller betyg så kan vi hjälpa dig.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från turkiska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller en auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, domar, rättsprotokoll, betyg, registreringsbevis, körkort, vigselbevis, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till turkiska eller turkiska till svenska eller en turkisk översättning i kombination med något av de 25 andra språk som vi översätter till och från t.ex. engelska, tyska, spanska, franska mm.

Facköversättning från eller till turkiska

Översättning av en medicinsk journal, en teknisk rapport eller ett avtalsutkast är exempel på dokument som kräver en översättare med specialistkompetens. Texter som innehåller ämnesspecifik terminologi oavsett om det är inom högteknologi, juridik eller medicin kan inte översättas av vilken översättare som helst, det kräver fackkompetens. När du beställer en översättning från svenska till turkiska inom ett ämnesområde som kräver specialistkompetens så kommer din översättning att utföras av en universitetsutbildad specialistöversättare.

Auktoriserad översättning från eller till turkiska

Juridiska och finansiella dokument såsom; kontrakt och avtal, betyg, registerdokument, födelsebevis, vigselbevis, domar, dödsfallsintyg mm. måste alltid översättas av en auktoriserad översättare. Ofta måste dessutom den här typen av dokument ha en apostille som bekräftar dokumentets äkthet innan det översätts och om översättningen görs i Sverige efterföljande en apostille som visar att översättaren är auktoriserad i Sverige innan dokumentet legaliseras på den turkiska ambassaden och detta för att dokumentet skall accepteras av myndigheterna i Turkiet. För att du skall slippa den här sista proceduren så gör vi alltid översättningen i det land där den skall användas, du slipper därmed bevisa att översättaren faktiskt är auktoriserad att utföra översättning från svenska till turkiska men du måste fortfarande legalisera dokumentet på den turkiska ambassaden.

Kvalitetssäkrad dokumentöversättning till och från turkiska

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO. 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Här kan du få mer information om vad en ISO 17100 certifiering innebär. 

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Våra servrar är självklart SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer.

Hur mycket kostar det att översätta ett dokument till eller från turkiska?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från turkiska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>