Tschechisch Übersetzung

Professionell översättning till och från tjeckiska ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Vi utför auktoriserad översättning och kvalificerad facköversättning inom juridik, ekonomi, medicin och teknik till och från tjeckiska.

Behöver du översätta ett avtal, betyg, vigselbevis, kontrakt, teknisk manual eller en medicinsk journal till eller från tjeckiska?

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå och vi utför professionell översättning mellan tjeckiska och fler än 25 andra språk direkt online. Oavsett om du behöver en kvalificerad medicinsk översättning eller en auktoriserad översättning till tjeckiska av t.ex. ett bankdokument, betyg eller en dom så kan vi hjälpa dig.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från tjeckiska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller en auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, domar, rättsprotokoll, betyg, registreringsbevis, körkort, vigselbevis, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till tjeckiska eller tjeckiska till svenska eller en tjeckisk översättning i kombination med något av de 25 andra språk som vi översätter till och från t.ex. engelska, tyska, spanska, franska mm.

Facköversättning från eller till tjeckiska

Översättning av en medicinsk journal, en teknisk rapport eller ett avtalsutkast är exempel på dokument som kräver en översättare med specialistkompetens. Texter som innehåller ämnesspecifik terminologi oavsett om det är inom högteknologi, juridik eller medicin kan inte översättas av vilken översättare som helst, det kräver fackkompetens. När du beställer en översättning från svenska till tjeckiska inom ett ämnesområde som kräver specialistkompetens så kommer din översättning att utföras av en universitetsutbildad specialistöversättare.

Auktoriserad översättning till och från tjeckiska

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska, finansiella och medicinska dokument och texter. Hos oss kan du direkt online beställa en auktoriserad översättning från tjeckiska till svenska och svenska till tjeckiska  men också mellan tjeckiska och 25 andra språk. Vi eftersträvar alltid att använda översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas.

Av Kammarkollegiet auktoriserad översättare från tjeckiska till svenska

När du beställer en auktoriserad översättning från tjeckiska till svenska så kommer den att utföras av en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet. Att en översättare är auktoriserad innebär att han/hon med godkänt resultat har passerat Kammarkollegiets auktorisationsprov.

När du beställer en auktoriserad översättning från svenska till tjeckiska

Beställer du en auktoriserad översättning från svenska till tjeckiska så kommer vi oftast att göra denna i Tjeckien, det finns dock undantag när vi av juridiska orsaker väljer att använda även här en av Kammarkollegiet auktoriserad översättare. Dvs en tjeckisk översättare med kompetens motsvarande en i Sverige auktoriserad översättare kommer att utföra översättningen. Orsaken till detta är att vi vill att våra översättare skall leva i ett land där språket talas och självklart översätta till sitt modersmål. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste oftast förses med en Apostille hos Notarius Publicus och/eller legaliseras hos Regeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad i Tjeckien.

Kvalitetssäkrad dokumentöversättning till och från tjeckiska

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om vad ISO 17100 certifieringen innebär här

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Våra servrar är självklart SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer.

Hur mycket kostar det att översätta ett dokument till eller från tjeckiska?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från tjeckiska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>