The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning från svenska till thailändska och från thailändska till svenska

Här kan du beställa en professionell översättning från svenska till thailändska (Thai) och thailändska till svenska och över 30 andra språk.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför professionell översättning mellan thailändska (Thai) och 30 andra språk och du kan beställa din översättning direkt online. Vi kan hjälpa dig med en kvalitetssäkrad översättning inom juridik, ekonomi och finans, teknik eller medicin men också en certifierad översättning till och från thailändska. Utöver översättning mellan thailändska och svenska översätter vi också till/från thai  från/till t.ex. engelska, tyska, franska, spanska, kinesiska mm.

Du kan beställa en certifierad översättning eller kvalificerad facköversättning till och från thailändska direkt online, du får en gratis offert på under 1 minut. Öppnar intern länk i nuvarande fönsterOffert översättning thailändska.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från thailändska (Thai)

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter till och från thailändska. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller certifierad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, domar, rättsprotokoll, betyg, körkort, vigselbevis, personbevis, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till thailändska eller thailändska till svenska. Våra thailändska översättare är universitetsutbildade och översätter enbart till sitt modersmål och därför kan vi garantera att dina texter översätts till en mycket hög standard. Är översättningen till thailändska så använder vi en översättare med thailändska som modersmål, skall vi översätta från thailändska till svenska så använder vi en översättare som har svenska som modersmål. En bra översättning är en översättning där varje liten nyans förmedlas exakt. Det är ofta de minsta detaljerna som gör de största skillnaderna; subtila nyanser som oerfarna översättare som inte översätter till sitt modersmål kanske inte uppfattar.

Oavsett vad det är för typ av dokument som du behöver översätta så kan vi hjälpa dig. Vi översätter till/från thailändska inom följande ämnesområden:

  • Teknisk översättning
  • Finansiell översättning
  • Juridisk översättning
  • Immigrationsdokument som födelsebevis, pass, körkort, betyg etc
  • Medicinsk och läkemedelsöversättning
  • Webbsideöversättning och -lokalisering

Certifierad thailändsk översättning online

Det finns ingen auktoriserad översättare mellan thailändska och svenska och inte heller från svenska till thailändska. Vi utför certifierad översättning där vi som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå garanterar översättningens korrekthet. Våra översättningar accepteras båda av svenska och thailändska myndigheter. Du behöver en certifierad översättning av t.ex. domar, avtal, betyg, registerutdrag, pass mm.

Thailändsk översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100. Som certifierad översättningsbyrå så genomgår vi vartannat år en audit för att säkra att vi lever upp till kraven i vår certifiering, detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess en självklarhet

Vi ofta tillgång till strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Hur mycket kostar en översättning till eller från thailändska?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsteröversättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning till eller från thailändska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från thailändska direkt över internet.