The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning från svenska till thailändska och från thailändska till svenska

Här kan du beställa en professionell översättning från svenska till thailändska (Thai) eller thailändska till svenska.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför professionell översättning mellan thailändska (Thai) och 30 andra språk och du kan beställa din översättning direkt online. Vi kan hjälpa dig med en kvalitetssäkrad översättning inom juridik, ekonomi och finans, teknik eller medicin men också en auktoriserad översättning till och från thailändska. Utöver översättning mellan thailändska och svenska översätter vi också till/från thai  från/till t.ex. engelska, tyska, franska, spanska mm.

Du kan beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning till och från thailändska direkt online, du får en gratis offert på under 1 minut. Öppnar intern länk i nuvarande fönsterOffert översättning thailändska.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från thailändska (Thai)

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter till och från thailändska. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, domar, rättsprotokoll, betyg, körkort, vigselbevis, personbevis, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till thailändska eller thailändska till svenska.

Professionell översättning till och från thailändska direkt online

Om du behöver en professionell översättning mellan svenska och thailändska så kan vi hjälpa dig. Våra thailändska översättare är universitetsutbildade och översätter enbart till sitt modersmål och därför kan vi garantera att dina texter översätts till en mycket hög standard. Är översättningen till thailändska så använder vi en översättare med thailändska som modersmål, skall vi översätta från thailändska till svenska så använder vi en översättare som har svenska som modersmål. En bra översättning är en översättning där varje liten nyans förmedlas exakt. Det är ofta de minsta detaljerna som gör de största skillnaderna; subtila nyanser som oerfarna översättare som inte översätter till sitt modersmål kanske inte uppfattar.

Oavsett vad det är för typ av dokument som du behöver översätta till eller från thailändska så kan vi hjälpa dig. Vi översätter till/från thailändska inom följande ämnesområden:

  • Teknisk översättning
  • Finansiell översättning
  • Juridisk översättning
  • Immigrationsdokument som födelsebevis, pass, körkort, betyg etc
  • Medicinsk och läkemedelsöversättning
  • Webbsideöversättning och -lokalisering

Auktoriserad thailändsk översättning online

Vi utför auktoriserad översättning av t.ex. domar, avtal, betyg, registerutdrag, pass etc. Notera att det idag inte finns någon auktoriserad översättare från thailändska i Sverige och vi kan då översätta till engelska eller så certifierar vi som översättningsbyrå översättningen, detta accepteras av myndigheterna i Sverige.

Thailändsk översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.