The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Professionell översättning till och från thailändska

Här kan du beställa en professionell översättning från svenska till thailändska och thailändska till svenska.

The Native Translator utför professionell översättning mellan thailändska och 25 andra språk direkt online. Vi kan hjälpa dig med en kvalitetssäkrad översättning inom juridik, ekonomi och finans, teknik eller medicin men också en auktoriserad översättning till och från Thailändska. Vi översätter utöver mellan thailändska och svenska också till/från t.ex. engelska, tyska, franska, spanska mm.

Professionell thailändsk översättning direkt online

Om du letar efter en professionell översättningstjänst för thailändska så är ditt sökande över. Våra thailändska översättare översätter enbart till sitt modersmål och därför kan vi garantera att dina texter översätts till perfekt thailändska, där varje liten nyans förmedlas exakt. Det är ofta de minsta detaljerna som gör de största skillnaderna; subtila nyanser som oerfarna översättare som inte översätter till sitt modersmål kanske inte uppfattar.

Oavsett vad det är för typ av dokument som du behöver få översatta till eller från thailändska så kan vi hjälpa dig. Vi har specialiserat oss på att översätta följande ämnesområden:

  • Teknisk översättning
  • Finansiell översättning
  • Juridisk översättning
  • Immigrationsdokument som födelsebevis, pass, körkort, betyg etc
  • Medicinsk och läkemedelsöversättning
  • Webbsideöversättning och -lokalisering

Auktoriserad thailändsk översättning online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning av t.ex. domar, avtal, betyg, registerutdrag, pass etc.

Thailändsk översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Här får du en offert, det tar mindre än en minut!