Thai Übersetzung

Professionell översättning mellan thailändska och över 30 språk

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Här kan du beställa en kvalitetssäkrad facköversättning eller en certifierad översättning från svenska till thailändska (Thai) och thailändska till svenska och fler än 30 andra språk.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför professionell översättning mellan thailändska (Thai) och 30 andra språk och du kan beställa din översättning direkt online. Vi kan hjälpa dig med en kvalitetssäkrad översättning inom juridik, ekonomi och finans, teknik eller medicin men också en certifierad översättning till och från thailändska. Utöver översättning mellan thailändska och svenska översätter vi också mellan Thai och 30 andra språk.

Vi översätter mellan thailändska och följande språk

Arabiska, bulgariska, danska, engelska, estniska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, lettiska, litauiska, makedonska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, svenska, serbiska, slovakiska, slovenska, spanska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från thailändska (Thai)

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter till och från thailändska. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller certifierad översättning av juridiska texter som adoptionsutredningar, kontrakt och avtal, domar, rättsprotokoll, betyg, körkort, vigselbevis, personbevis, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till thailändska eller thailändska till svenska.

Våra thailändska översättare är universitetsutbildade och översätter enbart till sitt modersmål och därför kan vi garantera att dina texter översätts till en mycket hög standard. Är översättningen till thailändska så använder vi en översättare med thailändska som modersmål, skall vi översätta från thailändska till svenska så använder vi en översättare som har svenska som modersmål. En bra översättning är en översättning där varje liten nyans förmedlas exakt. Det är ofta de minsta detaljerna som gör de största skillnaderna; subtila nyanser som oerfarna översättare som inte översätter till sitt modersmål kanske inte uppfattar.

Vi översätter till/från thailändska inom följande ämnesområden:

 • Finans och ekonomi
 • Juridik
 • Marknadsföring 
 • Medicin och pharma
 • Teknik och IT
 • Hemsidor och webbmaterial

Certifierad thailändsk översättning online

Det finns ingen auktoriserad översättare mellan thailändska och svenska och inte heller från svenska till thailändska. Vi utför certifierad översättning där vi som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå garanterar översättningens korrekthet. Våra översättningar accepteras båda av svenska och thailändska myndigheter. Du behöver en certifierad översättning av t.ex. domar, avtal, betyg, registerutdrag, pass mm.

Thailändsk översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå thailändska.

Transkribering av namn vid översättning till och från thailändska

Då namn kan översättas eller transkriberas på fler än ett sätt vill vi be dig att du anger hur namnet/namnen i dokumentet skall översättas när du beställer en översättning till eller från arabiska förutsatt att de varit översatta tidigare. Om vi inte får den här informationen så kommer vi att översätta enligt DIN standard.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en översättning till eller från thailändska?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning till eller från thailändska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från thailändska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>