Professionell rysk facköversättning och auktoriserad översättning

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Översättning till och från ryska inom juridik, ekonomi, medicin och teknik

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och specialister på översättning till och från ryska. Vi arbetar sedan 2005 med kvalificerad översättning, facköversättning och auktoriserad översättning, inom juridik, finans, medicin samt teknik från svenska till ryska och ryska till svenska men också mellan ryska och fler än 30 andra språk.

Vi översätter mellan ryska och följande språk

Arabiska, bulgariska, danska, engelska, estniska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, lettiska, litauiska, makedonska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, svenska, serbiska, slovakiska, slovenska, spanska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från ryska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter till och från ryska. Vi kan hjälpa dig med en medicinsk eller en teknisk facköversättning men också en auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, domar, rättsprotokoll, betyg, körkort, vigselbevis, personbevis, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. 

Auktoriserad översättning mellan svenska och ryska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till ryska och ryska till svenska och certifierade översättningar mellan ryska och övriga språk, dvs översättningar gjorda av översättare med kompetens motsvarande en auktoriserad översättare från ryska till svenska men med sin auktorisering gjord i ett annat land. Vi använder så långt möjligt alltid översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att du som kund aldrig skall ha problem med få din översättning accepterad. Om du beställer om en auktoriserad översättning från ryska till engelska och denna skall användas i England så kommer översättningen att göras av en av våra översättare som är auktoriserad i England. Du sparar därmed både tid och pengar. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste oftast förses med Apostille hos en Notarius Publicus och/eller legaliseras hos Regeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad utomlands.

Detta får du när du beställer en översättning till eller från ryska hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning till eller från ryska av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.
Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med målspråket som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin så oavsett om du beställer en medicinsk översättning, en kvalificerad teknisk eller en juridisk översättning så har vi en rysk översättare med rätt kompetens.
Om du behöver en auktoriserad översättning till eller från ryska så eftersträvar vi att göra den i det land där översättningen skall användas av en lokalt auktoriserad översättare, det finns dock undantag till exempel när en översättning skall legaliseras hos en ambassad eller ett konsulat. Vi är certifierade enligt ISO 17100 och lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför.

Transkribering av namn vid översättning till och från ryska

Då namn kan översättas eller transkriberas på fler än ett sätt vill vi be dig att du anger hur namnet/namnen i dokumentet skall översättas när du beställer en översättning till eller från ryska förutsatt att de varit översatta tidigare. Om vi inte får den här informationen så kommer vi att översätta enligt DIN standard.

Hur mycket kostar det att översätta ett dokument till eller från ryska?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning till eller från ryska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från ryska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>