Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till och från portugisiska

Auktoriserad översättning till och från portugisiska inom juridik, finans samt medicin.

Oavsett vilket språk du vill kommunicera på kan vårt världsomspännande nätverk av erfarna översättare med specialistkompetens inom nästan alla branscher hjälpa dig. Vi utför alla typer av översättningar, från allmän översättning till och från portugisiska till kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning till och från portugisiska. Vi har översättare som oavsett ämnesområde och svårighetsgrad kan hjälpa dig!

Tack vare vårt globala nätverk av översättare görs alla översättningar av språkexperter som endast översätter till sitt modersmål. De har en mycket god lingvistiska förmåga, dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift, och är dessutom specialiserade inom en specifik bransch eller sektor och kan terminologin. Vi är ISO 17100 kvalitetscertifierade och lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på de översättning vi utför.

Auktoriserad översättning mellan portugisiska och 25 andra språk

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Vi utför auktoriserad översättning mellan portugisiska och fler än 25 språk där du kan beställa din översättning direkt online. Våra översättare är officiellt, av myndigheter (i Australien, Kanada, UK och USA av en separat origanisation)  auktoriserade översättare i de länder där de verkar och accepteras därför av banker, domstolar, myndigheter och skolor och universitet.

Auktoriserad översättning från portugisiska till svenska

Våra översättare är specialiserade inom sina respektive fackområden. Det är inte tillräckligt att vara en skicklig lingvist man måste som översättare också ha fackkompetens inom det område man översätter för att korrekt kunna översätta en text eller ett dokument. En bra översättning skall inte enbart ha språkliga kvaliteter, den skall också vara korrekt terminologiskt och utan djupgående fackkunskap så är detta omöjligt, det du inte förstår kan du heller inte översätta. Auktoriserade översättare är generellt specialiserade inom finans och juridik men det finns några få auktoriserade översättare som också arbetar med medicinska texter.

Beställer du en auktoriserad översättning från portugisiska till svenska så görs den av en översättare auktoriserad av Kammarkollegiet i Sverige alternativt en översättare auktoriserad i Portugal. Om översättningen görs i Portugal så kommer den också alltid med en notarisering.

Auktoriserad översättning från svenska till portugisiska

Beställer du en auktoriserad översättning från svenska till portugisiska och översättning skall användas i Portugal så kommer den alltid att ötföras av en portugisisk auktoriserad översättare och notariseras i Portugal för att du aldrig skall ha problem med att få din översättning accepterad av myndigheter etc.

Översättning till och från portugisiska med kvalitets garanti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en auktoriserad portugisisk översättning?

Ladda upp en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning av ditt dokument till eller från portugisiska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>