Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från portugisiska till svenska

Auktoriserad översättning från portugisiska till svenska inom juridik, finans och ekonomi samt medicin.

Tack vare fler än 5 000 professionella översättare placerade över hela världen kan vi leverera högkvalitativa facköversättningar och auktoriserade översättningar dygnet runt, året runt. Vi kan ofta leverera en portugisisk auktoriserad översättning stämplad och klar inom 24 timmar.

Auktoriserad översättnng från portugisiska till 25 språk

Vi arbetar både med europeisk portugisiska och brasiliansk portugisiska. Det är två olika system för certifiering och därför måste ofta certifieringen ske i det land där översättningen skall användas. Vi översätter texter och dokument från portugisiska till fler än 100 språk varav 25 direkt online.

Översättare portugisiska svenska med specialisering inom juridik och finans

Våra översättare är alla specialiserade inom sitt respektive fackområde. Det är inte tillräckligt att vara en skicklig lingvist man måste som översättare också ha fackkompetens inom det område man översätter för att korrekt kunna översätta en text eller ett dokument. En bra översättning skall inte enbart ha språkliga kvaliteter, den skall också vara korrekt terminologiskt och utan djupgående fackkunskap så är detta omöjligt, det du inte förstår kan du heller inte översätta.

Portugisisk översättning med kvalitets garanti

När du lämnar ett dokument till översättning hos The Native Translator så kan du vara säker på att det översatta dokument du får retur lever upp till den högsta av standarder. Texten är färdig att använda och publicera utan ytterligare bearbetning.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>