ISO 17100 certifierad översättningsbyrå

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

En kvalitetscertifierad översättningsbyrå din garanti för översättningar av högsta kvalitet.

På The Native Translator, som är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå, är vi övertygade om att en högkvalitativ projektledning lägger grunden för en översättning av hög kvalité och vi menar att vi har några av europas bästa projektledare. Deras samlade erfarenheter och kunskaper gör att vi kan driva mycket stora mångspråkiga översättningsprojekt på ett effektivt sätt och leverera högkvalitativa översättningar som är färdiga att använda utan vidare korrektion och det till avtalad tid. Tillsammans med er definierar de den process som skall följas för att ert projekt skall nå i mål till deadline. Våra projekteldare koordinerar projektet genom hela processen, och håller er informerade vid varje steg på vägen. Ni kan räkna med att hela processen kommer att fortskrida enligt följande inarbetade steg:

1. Projektanalys:

Vi analyserar era filer och tar hänsyn till terminologi, er målgrupp, inbäddad grafik, kodning och filstruktur.

2. Projektledning

Ni tilldelas en projektledare som arbetar med er och leder processen genom hela processen och säkrar timingen av era projekt. Projektledaren väljer ut den/de bäst passande översättaren/na just för ert projekt, översättare med specialkunskap och erfarenhet inom just ert fackområde.

3. Översättning

Vi använder endast auktoriserade översättare och facköversättare och ser till att vi har tillgång till relevanta terminologidatabaser och relevant referensmaterial. Detta främjar exakthet och konsekvens, och minskar tid och kostnader.

4. Redigering

Vi redigerar texten och och förbereder revision.

5. Revision


Översättare med specialkunskaper inom er industri går igenom och kontrollerar läsbarheten, konsekvensen, stilen och den kulturella anpassningen.

6. Formatering

Era filer kan behöva omstruktureras eller formateras för t.ex. er hemsida. Vi har medarbetare specialiserade på webb och desktop publishing och de säkrar att resultatet är av högsta kvalité oavsett filformat.

7. Korrekturläsning

I ett samarbete med ett specialistlag av lingvister kontrollerar projektledaren att era filer och dokument är fullständiga med korrekt layout och konsekventa  stil samt att de matchar originalformaten.    

Översättning av dokument med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra de översättningar som vi utför. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart utan ytterligare kostnad. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa översättning av ett dokument eller en text, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning av dokument och texter direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>