The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå

En kvalitetscertifierad översättningsbyrå din garanti för översättningar av högsta kvalitet.

The Native Translator, som är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå, är vi övertygade om att en högkvalitativ projektledning lägger grunden för en översättning av hög kvalité och vi menar att vi har några av europas bästa projektledare. Deras samlade erfarenheter och kunskaper gör att vi kan driva mycket stora mångspråkiga översättningsprojekt på ett effektivt sätt och leverera högkvalitativa översättningar som är färdiga att använda utan vidare korrektion och det till avtalad tid.

Tillsammans med er definierar de den process som skall följas för att ert projekt skall nå i mål till deadline. Våra projekteldare koordinerar projektet genom hela processen, och håller er informerade vid varje steg på vägen. Ni kan räkna med att hela processen kommer att fortskrida enligt följande inarbetade steg:

1. Projektanalys:

Vi analyserar era filer och tar hänsyn till terminologi, er målgrupp, inbäddad grafik, kodning och filstruktur.

2. Projektledning

Ni tilldelas en projektledare som arbetar med er och leder processen genom hela processen och säkrar timingen av era projekt. Projektledaren väljer ut den/de bäst passande översättaren/na just för ert projekt, översättare med specialkunskap och erfarenhet inom just ert fackområde.

3. Översättning

Vi använder endast auktoriserade översättare och facköversättare och ser till att vi har tillgång till relevanta terminologidatabaser och relevant referensmaterial. Detta främjar exakthet och konsekvens, och minskar tid och kostnader.

4. Redigering

Vi redigerar texten och och förbereder revision.

5. Revision


Översättare med specialkunskaper inom er industri går igenom och kontrollerar läsbarheten, konsekvensen, stilen och den kulturella anpassningen.

6. Formatering

Era filer kan behöva omstruktureras eller formateras för t.ex. er hemsida. Vi har medarbetare specialiserade på webb och desktop publishing och de säkrar att resultatet är av högsta kvalité oavsett filformat.

7. Korrekturläsning

I ett samarbete med ett specialistlag av lingvister kontrollerar projektledaren att era filer och dokument är fullständiga med korrekt layout och konsekventa  stil samt att de matchar originalformaten.      

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera översättning av dokument och texter direkt över internet.