ISO 17100 certifierad översättningsbyrå i Göteborg

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå i Göteborg

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

En kvalitetscertifierad översättningsbyrå i Göteborg

Vi är en fullservice ISO 17100 certifierad översättningsbyrå i Göteborg med kontor på tre kontinenter som sedan 2005 levererar professionella översättningar och språktjänster till privatpersoner, företag, universitet och myndigheter. Vi har fokus på hög kvalitet, säkerhet och snabba leveranser. Behöver du hjälp med att formulera ett budskap till många marknader eller en översättare med specialistkompetens så har vi både kapacitet och den erfarenhet som krävs för att snabbt kunna hjälpa dig. Vi utför både kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning inom ämnesområdena juridik, ekonomi och finans samt teknik och medicin och finns tillgängliga dygnet runt.

När behöver man en auktoriserad översättning?

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Auktoriserad översättning till fler är 30 språk i Göteborg

Vi utför auktoriserad översättning mellan svenska och fler än 30 språk. Här kan du också beställa vad som motsvarar en auktoriserad översättning mellan språkkombinationer där inte svenska ingår som t.ex. tyska till portugisiska, franska till spanska eller ryska till engelska. Kammarkollegiet i Sverige auktoriserar endast översättare i kombinations med svenska så om du t.ex. behöver en auktoriserad översättning från engelska till spanska så använder vi en översättare som är auktoriserad av det spanska utrikesdepartementet.

Professionell facköversättning inom alla ämnesområden

Vi översätter alla typer av texter, dokument och handlingar och med över 5 500 professionella facköversättare och auktoriserade translatorer är vi en av världens tre största online översättningsbyråer men den enda som är kvalitetscertifierad både i Europa och Nord Amerika. Vi kan hjälpa dig med följande typer av översättning:

 • Auktoriserad översättning 
 • Finansiell översättning
 • Juridisk översättning
 • Medicinsk översättning
 • Teknisk översättning

Våra språk

Vi översätter mellan svenska och fler än 130 språk och i 625 språkkombinationer kan du beställa både en facköversättning eller en auktoriserad översättning direkt online. De för oss vanligaste språken i kombination med svenska är; engelska, tyska, franska, spanska, italienska, nederländska, ryska, grekiska, turkiska, polska, rumänska, kinesiska, japanska samt arabiska. Värt att notera är att vi självklart utför översättningar i kombinationer där svenska inte ingår, t.ex. från arabiska till engelska, kinesiska till engelska, engelska till spanska eller tyska till franska.

Översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har varit verksam i Göteborg sedan 2005 och var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades och det redan 2011. Från 2015 är vi certifierade enligt ISO 17100. Vi är fortfarande en av få översättningsbyråer verksamma i Sverige som är kvalitetscertifierade. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande organ var 24e månad och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om vår certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess en självklarhet

Vi arbetar mycket ofta med mycket känslig information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

Här kan du både få en offert och beställa översättning av ett dokument eller en text, klicka på PRISKALKYLATOR.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Vi träffas efter avtal på adressen:

Översättningsbyrå The Native Translator Göteborg
Storagårdsgatan 14
412 67 Göteborg

The Native Translator är en översättningsbyrå i Göteborg certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>