The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå i Göteborg

Vi utför professionell facköversättning och auktoriserad översättning inom medicin, teknik, juridik och ekonomi.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå med kontor i Göteborg specialiserad på auktoriserad översättning inom juridik och ekonomi samt facköversättning inom juridik, ekonomi, teknik och medicin. Du kan beställa en kvalificerad översättning mellan 30 språk direkt online och mellan ytterligare ca 100 språk genom att kontakta oss på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

En global översättningsbyrå i Göteborg

Vi är en fullservice översättningsbyrå i Göteborg med kontor på tre kontinenter som sedan 2005 levererar professionella översättningar och språktjänster till privatpersoner, företag, universitet och myndigheter. Vi har fokus på hög kvalitet, säkerhet och snabba leveranser. Behöver du hjälp med att formulera ett budskap till många marknader eller en översättare med specialistkompetens så har vi både kapacitet och den erfarenhet som krävs för att snabbt kunna hjälpa dig. Vi utför både kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning inom ämnesområdena juridik, ekonomi och finans samt teknik och medicin och finns tillgängliga dygnet runt.

Professionell facköversättning inom alla ämnesområden

Vi översätter alla typer av texter, dokument och handlingar och med över 5 500 professionella facköversättare och auktoriserade translatorer är vi en av världens tre största online översättningsbyråer men den enda som är kvalitetscertifierad både i Europa och Nord Amerika. Vi kan hjälpa dig med följande typer av översättning:

  • Auktoriserad översättning 
  • Finansiell översättning
  • Juridisk översättning
  • Medicinsk översättning
  • Teknisk översättning

Våra språk

Vi översätter mellan svenska och fler än 130 språk och i 625 språkkombinationer kan du beställa både en facköversättning eller en auktoriserad översättning direkt online. De för oss vanligaste språken i kombination med svenska är; engelska, tyska, franska, spanska, italienska, nederländska, ryska, grekiska, turkiska, polska, rumänska, kinesiska, japanska samt arabiska. Värt att notera är att vi självklart utför översättningar i kombinationer där svenska inte ingår, t.ex. från ryska till engelska, kinesiska till engelska eller tyska till franska.

Sekretess en självklarhet

Vi arbetar mycket ofta med mycket känslig information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Kontakt

Du når oss på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post dygnet runt året runt om du behöver mer information.

Ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår portal för en Öppnar intern länk i nuvarande fönsteronline offert, det tar mindre än en minut.

Vi träffas efter avtal på adressen:

Översättningsbyrån The Native Translator

Mässans gata 10

41251 Göteborg

The Native Translator är en översättningsbyrå i Göteborg certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.