The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå i Göteborg

Professionell facköversättning och auktoriserad översättning inom medicin, teknik, juridik och ekonomi.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som sedan 2005 levererat professionella översättningar och språktjänster till kunder i Göteborg med omnejd. Vi är en fullservicebyrån med fokus på hög kvalitet, säkerhet och snabba leveranser.

Från vår översättningsbyrå i Göteborg levererar vi kvalificerade översättningar till regionens företag och högskolor men också till privatpersoner. Behöver du snabb hjälp med att formulera ett budskap till många marknader eller en översättare med specialistkompetens så har vi både kapacitet och den erfarenhet som krävs för att kunna hjälpa dig. Vi utför både kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning inom ämnesområdena juridik, ekonomi och finans samt teknik och medicin och finns tillgängliga dygnet runt.

Professionell facköversättning inom alla ämnesområden

Vi översätter alla typer av texter, dokument och handlingar och med över 5 500 professionella facköversättare och auktoriserade translatorer är vi en av världens tre största online översättningsbyråer men den enda som är certifierad både i Europa och Nord Amerika. Vi kan hjälpa dig med följande typer av översättning:

  • Auktoriserad översättning 
  • Finansiell översättning
  • Juridisk översättning
  • Medicinsk översättning
  • Teknisk översättning

Våra språk

Vi översätter mellan svenska och över 140 språk och i 625 språkkombinationer kan du beställa både en facköversättning och en auktoriserad översättning direkt online. De för oss vanligaste språken i kombination med svenska är naturligtvis; engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, grekiska, turkiska, polska, rumänska, kinesiska, japanska samt arabiska. Värt att notera är att vi självklart utför översättningar i kombinationer där svenska inte ingår, t.ex. från ryska till engelska eller tyska till franska.

Sekretess en självklarhet

Vi arbetar mycket ofta med mycket känslig information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Kontakt

Du når oss på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post dygnet runt året runt om du behöver mer information.

Ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår portal för en Öppnar intern länk i nuvarande fönsteronline offert, det tar mindre än en minut.

Vi träffas efter avtal på adressen:

Mässans gata 10

41251 Göteborg

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.