The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Auktoriserad översättning av gymnasiebetyg vi levererar inom 24 timmar.

Här kan du snabbt och bekvämt beställa en auktoriserad översättning av ditt gymnasiebetyg och/eller grundskolebetyg.

Ladda upp en skannad kopia av ditt betyg i vår Opens internal link in current windowöversättningsportal, på mindre en 1 minut så har du både pris och förväntar leveranstid. När du beställer så skall du välja auktoriserad översättning, en normal kvalitetsöversättning kommer inte att accepteras av skolor och universitet utomlands.

Vi är snabba och kan ofta leverera en översättning av ditt gymnasiebetyg digitalt inom 24 timmar. Behöver du ett original så kommer detta med posten normalt inom 2-5 dagar. Både PDF kopian och originalet är naturligtvis stämplat och/eller signerat av översättaren.

Auktoriserad översättning av gymnasiebetyg till engelska och 25 andra språk för studier eller arbete utomlands.

Om du skall använda översättningen av ditt gymnasiebetyg för att söka arbete eller vidare studier utomlands så skall översättningen vara auktoriserad eller certifierad dvs. översättningen skall vara gjord av en översättare som genomgått ett kompetens prov för att bevisa sin duglighet. I Sverige examineras en auktoriserad översättare av Kammarkollegiet, utanför Sverige så är det ofta domstolar som certifierar.

Våra betygsöversättningar accepteras av universitet och lärosäten utomlands.

Vi använder oss alltid av översättare som är auktoriserade eller certifierade i det land där översättningen skall användas. Därmed slipper du besväret och kostnaden med att få din översättning notariserad av Notarius Publicus. Du kan få mer information under fliken Opens external link in new windowauktoriserad översättning.

Skall du studera i USA 

Om du skall studera på High School eller College i USA så kräver oftast skolan att översättningsbyrån sänder det översatta betygsdokumentet direkt till skolans antagningsenhet. Detta gör vi utan extra kostnad, kom bara ihåg att ange adressen till skolans antagningsenhet när du beställer översättningen och också att välja översättning med original.

Kan vi konvertera det nya svenska betygssystemet?

Nej det kan vi inte göra, det är det ingen översättningsbyrå som kan. Vi kan bara göra en korrekt översättning av det som står i ditt betyg. Skolverket har dock tagit fram en förklaring på engelska till hur de nya betygens skall tolkas och den finner du Opens external link in new windowhär. Detta behövs inte i de flesta fall då skolorna vet hur svenska betyg skall konverteras.

Hur mycket kostar det att översätta ett gymnasiebetyg?

Du får en Opens internal link in current windowoffert översättning av betyg online och hela processen går på under en minut. Du skall räkna med ca: EUR 70 per sida för en auktoriserad översättning. Vi översätter dock inte enbart betygshandlingar så oavsett om du bara behöver översätta ett betyg eller kanske också ett personbevis, personligt brev etc så kan vi hjälpa dig.

Professionell översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om vad ISO17100 certifieringen innebär här: Opens external link in new windowISO17100

Fråga oss om du behöver mer information om:

  • Auktoriserad översättning av betyg till engelska
  • Auktoriserad översättning av betyg till franska
  • Auktoriserad översättning av betyg till tyska
  • Auktoriserad översättning av betyg till spanska
  • Auktoriserad översättning av betyg till italienska

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Kontaktinformationer

För ytterligare upplysningar når du oss dygnet runt via Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetssäkrad auktoriserad översättning av betyg direkt över internet.