The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning av uppsatser

Översättning och språkgranskning av uppsatser, avhandlingar och andra akademiska dokument 

Om du som forskare vill översätta din avhandling, en artikel eller ett abstract kan du beställa denna tjänst hos oss. The Native Translator är en onlinetjänst som bl.a. hjälper till med översättning och språkgranskning av uppsatser och avhandlingar.

Alla typer av uppsatser och avhandlingar översättes och språkgranskas, fackartiklar, studier, uppsatser, dissertationer, avhandlingar, PowerPoint-presentationer eller akademiska föredrag översätts av översättare med kompetens inom ditt fackområde och genomgår därefter ett lektorat.

Specialiserad på översättning av avhandlingar och upsatser

Vi specialiserar oss på auktoriserad översättning av juridiska, finansiella och medicinska dokument direkt online. Ladda upp en skannad kopia av ditt dokument i vår Opens internal link in current windowportal för en oförpliktande offert, på under 1 minut har du både pris och förväntad leveranstid.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera översättning av dokument och texter direkt över internet.