Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av akademiska uppsatser

Översättning och språkgranskning av uppsatser, avhandlingar och andra akademiska dokument 

Om du som forskare vill översätta din avhandling, en artikel eller ett abstract kan du beställa denna tjänst hos oss. The Native Translator är en onlinetjänst som bl.a. hjälper till med översättning och språkgranskning av uppsatser och avhandlingar.

Alla typer av uppsatser och avhandlingar översättes och språkgranskas, fackartiklar, studier, uppsatser, dissertationer, avhandlingar, PowerPoint-presentationer eller akademiska föredrag översätts av översättare med kompetens inom ditt fackområde och genomgår därefter ett lektorat.

Specialiserad på översättning av avhandlingar och upsatser

Vi specialiserar oss på auktoriserad översättning av juridiska, finansiella och medicinska dokument direkt online. Ladda upp en skannad kopia av ditt dokument i vår översättningsportal för en oförpliktande offert, på under 1 minut har du både pris och förväntad leveranstid.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var den 7e översättningsbyrån i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande var 24 månad av certifierande myndighet för att säkra att vi lever upp till certifieringsstandarden och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning av ett masterarbete eller doktorsavhandlng eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa översättning av ett masterarbete eller doktorsavhandlng, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera översättning av dokument och texter direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>