Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av jobbansökan

Vi översätter din jobbansökan till över 100 olika språk, 25 av dem direkt online.

Våra professionella översättare är duktiga lingvister och när du beställer din översättning hos oss kan du förvänta att du inte bara får en korrekt översättning utan också en översättning som är ”lokaliserad” dvs. kulturellt anpassad till det land där den skall användas.

När du skriver din ansökan, kom ihåg att mindre är mer. Ansökan bör vara kortfattad. En arbetsgivare vill inte läsa hela din livshistoria med början i din skola. De vill se är en sammanfattning av dina främsta erfarenheter och kunskaper som är relevanta för den position eller typ av anställning som du söker.

Specialiserad på översättning av jobbansökningar

Att översätta sina ansökningshandlingar till ett främmande språk är en mycket tidskrävande uppgift. Dokumentet måste inte bara vara språkmässigt korrekt, utan även anpassat till underförstådda regler om hur ansökningar skall formges i det aktuella landet. Alla våra översättningar sker av skribenter som har det aktuella språket som modersmål. Utöver detta är de väl medvetna om de kulturella normer och värderingar arbetsgivare fokuserar på vid rekryteringar.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning av din jobbansökan eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa översättning av ett dokument eller en text, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera översättning av dokument och texter direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>