Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av finansiell information

Proffesionell översättning av, årsredovisningar, börsmeddelanden, kvartalsrapporter, prospekt, due diligence rapporter, bolagsordningar och annan finansiell information.

The Native Translator är en ISO 1700 certifierad finansiell översättningsbyrå med lång erfarenhet av att översätta alla typer av finansiella och juridiska dokument. Finansiella översättningar består ofta av allt från facktexter riktade till specialister till rena marknadsföringstexter. Olika typer av finansiella texter ställer olika krav på översättaren men genomgående krävs gedigna fackkunskaper inom ekonomi och finans. 

Oavsett vilken typ av finansiell information du behöver översätta så kan vi hjälpa dig. Vi har ett dedikerat team av lingvister med en bakgrund inom ekonomi och finansvärlden, facköversättare som kan terminologin och faktiskt förstår vad de översätter, det är tyvärr inte alltid så. Bland våra kunder finns några av världens mest namnkunniga finansinstitutioner bl.a. Citibank, UBS, Credit Swiss.

Finansiell information och rapporter som vi typiskt översätter:

  • Börsinformation
  • Due diligence rapporter
  • Emissions prospekt
  • Finansiell information
  • Kvartalsrapporter
  • Power Point Presentationer
  • Press Releaser
  • Årsredovisningar

Ovanstående är endast exempel på den typ av information som vi översätter. Vi hanterar finansiell och ekonomisk översättning mellan över 100 språk.

Auktoriserad finansiell och juridisk översättning

Oftast måste legala och finansiella dokument översättas av en auktoriserad eller certifierad översättare för att accepteras. Tack vare vårt globala nätverk av auktoriserade och certifierade översättare så kan vi erbjuda översättningar som är utförda av översättare som är auktoriserade eller certifierade i det land där översättningen skall användas. Detta sparar tid då man därmed ej behöver legalisera översättningen hos Notarius Publicus eller UD.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning av ett finansiellt dokument eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa översättning av ett finansiellt dokument, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning och facköversättning av juridiska och finansiella dokument och texter direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>