Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av anställningskontrakt och andra juridiska dokument

Auktoriserad översättning anställningskontrakt.

The Native Translator översätter ditt anställningskontrakt, arbetsintyg, betyg och andra juridiska handlingar. Vi har den kompetens som krävs för att säkra att din översättning också accepteras i det land där den skall användas. Reglerna för auktoriserad översättning skiljer sig från land till land och det är därför viktigt att din översättning blir gjord på korrekt sätt och av en översättare vars översättningar accepteras i det land där den skall användas.

Översättning av anställningskontrakt online

Vi har lång erfarenhet av denna typ av översättningar och har översättare som kan hjälpa dig oavsett var i världen du skall använda ditt dokument. Vi är en av världens ledande byråer när det gäller auktoriserad och certifierad översättning och med över 5 500 översättare så kan vi garantera att vi alltid har kapacitet att ta hand om ditt uppdrag omgående. Du beställer din översättning direkt online, får direkt både pris och förväntat leveransdato direkt i vår portal.

Översättning av anställningskontrakt med kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra de översättningar som vi utför. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart utan ytterligare kostnad.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Vill du beställa en auktoriserad översättning av ditt anställningskontrakt?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa översättning av ett anställningskontrakt, klicka på PRISKALKYLATOR. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>