The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning av anställningskontrakt och andra juridiska dokument

Auktoriserad översättning anställningskontrakt.

The Native Translator översätter ditt anställningskontrakt, arbetsintyg, betyg och andra juridiska handlingar. Vi har den kompetens som krävs för att säkra att din översättning också accepteras i det land där den skall användas. Reglerna för auktoriserad översättning skiljer sig från land till land och det är därför viktigt att din översättning blir gjord på korrekt sätt och av en översättare vars översättningar accepteras i det land där den skall användas.

Översättning av anställningskontrakt online

Vi har lång erfarenhet av denna typ av översättningar och har översättare som kan hjälpa dig oavsett var i världen du skall använda ditt dokument. Vi är en av världens ledande byråer när det gäller auktoriserad och certifierad översättning och med över 5 500 översättare så kan vi garantera att vi alltid har kapacitet att ta hand om ditt uppdrag omgående. Du beställer din översättning direkt online, får direkt både pris och förväntat leveransdato direkt i vår portal.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.