The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professsionell översättning av dokument och texter online

Facköversättning och auktoriserad översättning av dokument och handlingar inom juridik, finans, medicin och teknik.

The Native Translator är en kund och kvalitetsfokuserad översättningsbyrå, certifierad enligt både EN ISO 17100 och CAN CGSB-131.10. När du beställer en översättning av ett dokument hos oss så garanterar vi dig marknadens bästa kundservice, bästa priser och en översättning som är klar att använda / publicera utan ytterligare bearbetning.

Vi översätter alla typer av texter och dokument inom de flesta fackområden, allt sker online och vi garanterar.

  • Snabbhet utan att göra avkall på kvalitén. Vi kan ofta leverera dina dokument översatta och klara inom 24 timmar.
  • Dokument som är översatta och certifierade för officiell användning i det land där de ska användas. Kraven på en certifierad översättning skiljer från land till land, läs mer under fliken om Opens internal link in current windowauktoriserad översättning.
  • Alla dokument och texter som vi tar emot behandlas som konfidentiella, och alla våra översättare har bindande sekretessavtal med oss.

Auktoriserad översättning av dokument

Behöver ni en auktoriserad översättning så innebär detta inget problem. Vi levererar auktoriserade översättningar lika snabbt som vanliga facköversättningar. Mer än hälften av våra över 5 500 översättare är auktoriserade eller certifierade översättare. Övriga är facköversättare som är specialicerade inom ett specifikt ämnesområde. Detta innebär att de förutom att vara översättare också har formell kompetens inom det fackområde som de översätter. Vi har jurister, läkare, ingenjörer, ekonomer och översättare med erfarenhet inom marknadsföring hos oss.

Auktoriserad dokument översättning online

Det behöver inte vara krångligt att få en auktoriserad översättning, hos oss kan du översätta online. Vi är världsledande på auktoriserade och certifierade översättningar levererade över internet. När du behöver översätta t.ex. personliga handligar som betyg, intyg eller kommersiella dokument som avtal, kontrakt, tekniska beskrivningar, medicinska testresultat tveka inte utan Opens window for sending emailkontakta oss

Full sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.