Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professsionell översättning av dokument och texter online

Facköversättning och auktoriserad översättning av dokument och handlingar inom juridik, finans, medicin och teknik.

The Native Translator är en kund och kvalitetsfokuserad översättningsbyrå, certifierad enligt både EN ISO 17100 och CAN CGSB-131.10. När du beställer en översättning av ett dokument hos oss så garanterar vi dig marknadens bästa kundservice, bästa priser och en översättning som är klar att använda / publicera utan ytterligare bearbetning.

Vi översätter alla typer av texter och dokument inom de flesta fackområden, allt sker online och vi garanterar.

  • Snabbhet utan att göra avkall på kvalitén. Vi kan ofta leverera dina dokument översatta och klara inom 24 timmar.
  • Dokument som är översatta och certifierade för officiell användning i det land där de ska användas. Kraven på en certifierad översättning skiljer från land till land, läs mer under fliken om auktoriserad översättning.
  • Alla dokument och texter som vi tar emot behandlas som konfidentiella, och alla våra översättare har bindande sekretessavtal med oss.

Auktoriserad översättning av dokument

Behöver ni en auktoriserad översättning så innebär detta inget problem. Vi levererar auktoriserade översättningar lika snabbt som vanliga facköversättningar. Mer än hälften av våra över 5 500 översättare är auktoriserade eller certifierade översättare. Övriga är facköversättare som är specialicerade inom ett specifikt ämnesområde. Detta innebär att de förutom att vara översättare också har formell kompetens inom det fackområde som de översätter. Vi har jurister, läkare, ingenjörer, ekonomer och översättare med erfarenhet inom marknadsföring hos oss.

Auktoriserad dokument översättning online

Det behöver inte vara krångligt att få en auktoriserad översättning, hos oss kan du översätta online. Vi är världsledande på auktoriserade och certifierade översättningar levererade över internet. När du behöver översätta t.ex. personliga handligar som betyg, intyg eller kommersiella dokument som avtal, kontrakt, tekniska beskrivningar, medicinska testresultat tveka inte utan kontakta oss. 

Full sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa översättning av ett dokument eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa översättning av ett dokument, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>