The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättare - auktoriserad översättning till 30 språk

Auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument, du beställer direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå specialiserad på snabba auktoriserade översättningar. Vi har auktoriserade översättare till och från 30 språk och du kan beställa direkt online. Våra översättningar accepteras i det land de skall användas då vi så långt möjligt använder auktoriserade översättare från det land där översättningen skall användas.

När behövs en auktoriserad översättning 

En auktoriserad översättning krävs när du ska översätta offentliga dokument, avtal, domar, betyg eller registerdokument som personbevis, vigselbevis dvs. juridiskt bindande dokument. Så snart översättning skall användas för att bevisa något, mottagaren är en skola, en myndighet, domstol eller så snart du skall ansöka om något, t.ex. ett arbete.  

Auktoriserad översättning till 30 språk

Reglerna för auktoriserade översättningar skiljer sig från land till land. När ni beställer en auktoriserad (certifierad) översättning är det därför viktigt att ni informerar om i vilket land och i vilket syfte översättningen skall användas. Vi väljer då en översättare som är auktoriserad i det land där översättningen skall användas och den behöver då inte legaliseras av UD eller notariseras av Notarius Publicus.

När du klickar på Visa Offert så får du möjlighet för att välja mål och källspråk samt ämnesområde och om översättningen skall vara auktoriserad / certifierad eller inte. Därefter laddar du upp ditt dokument alternativt skriver in din text i text textrutan och inom få sekunder så meddelar vi hur mycket din översättning kommer att kosta och när vi kan leverera. Vi behöver inga person uppgifter, bara en e-post adress, betalning sker med kreditkort eller över PayPal's säkra server.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.