Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare - auktoriserad översättning till 30 språk

Auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument, du beställer direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå specialiserad på snabba auktoriserade översättningar. Vi har auktoriserade översättare till och från 30 språk och du kan beställa direkt online. Våra översättningar accepteras i det land de skall användas då vi så långt möjligt använder auktoriserade översättare från det land där översättningen skall användas. Kammarkollegiet i Sverige auktoriserar endast översättare i kombination med svenska så om du t.ex. behöver en auktoriserad översättning från franska till tyska så använder vi en översättare som är auktoriserad i Tyskland.

När behövs en auktoriserad översättning 

En auktoriserad översättning krävs när du ska översätta offentliga dokument, avtal, domar, betyg eller registerdokument som personbevis, vigselbevis dvs. juridiskt bindande dokument. Så snart en översättning skall användas för att bevisa något, mottagaren är en skola, en myndighet, domstol eller så snart du skall ansöka om något, t.ex. ett arbete så kan du utgå ifrån att det krävs en auktoriserad översättning.

Auktoriserad översättning till 30 språk

Reglerna för auktoriserade översättningar skiljer sig från land till land. När ni beställer en auktoriserad (certifierad) översättning är det därför viktigt att ni informerar om i vilket land och i vilket syfte översättningen skall användas. Vi väljer då en översättare som är auktoriserad i det land där översättningen skall användas och den behöver då inte legaliseras av UD eller notariseras av Notarius Publicus.

När du klickar på PRISKALKYLATOR så får du möjlighet för att välja mål och källspråk samt ämnesområde och om översättningen skall vara auktoriserad / certifierad eller inte. Därefter laddar du upp ditt dokument alternativt skriver in din text i text textrutan och inom få sekunder så meddelar vi hur mycket din översättning kommer att kosta och när vi kan leverera. Vi behöver inga personuppgifter, bara en e-post adress, betalning sker med kreditkort eller över PayPal's säkra server.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100 och är fortfarande en av få byråer verksamma i Sverige som är certifierade. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet vartannat år av certifierande organ och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Vill du beställa en auktoriserad översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa auktoriserad översättning, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>