Auktoriserad översättning till portugisiska

Auktoriserad översättning från svenska till portugisiska, ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning från svenska till portugisiska  inom juridik, ekonomi, finans och medicin.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning från bl.a. svenska till portugisiska. När du beställer en översättning hos oss så kan du vara säker på att översättningen accepteras av din motpart. Vi använder så långt möjligt översättare som är auktoriserade i Portugal för att du skall slippa notarisera översättningen och du sparar därmed både tid och pengar. I Portugal görs alla auktoriserade översättningar som "sworn" dvs. den auktoriserade översättaren (tradução certificada) skall inför en notarie bekräfta att översättningen är korrekt, dvs. att översättningen i juridisk mening är likvärdig originalhandlingen och därefter stämplar notarien översättningen.

Auktoriserad översättning till portugisiska

Vi utför auktoriserad översättning till portugisiska från svenska, engelska, tyska, franska och fler än 25 andra språk. Vi strävar eftar att så långt möjligt använda översättare som är auktoriserade i Portgugal. Om den auktoriserade översättningen görs i Portugal så blir den alltid också notariserad av en notarie i Portugal.

Portugisiska facköversättare

Våra portugisiska översättare arbetar som professionella översättare på heltid, de är universitetsutbildade och har portugisiska som modersmål. De är dessutom facköversättare vilket innebär att de har specifik ämneskompetens inom det fackområde de översätter. Utöver auktoriserad översättning till portugisiska så utför vi också kvalitativ facköversättning inom ett stort antal ämnesområden; Ekonomi och finans, juridik, life science, medicin, miljö, teknik mm.

Vi översätter bland annat följande typer av dokument till portugisiska:

 • Juridiska dokument: Vi översätter avtal och kontrakt, betyg, domar och lagtexter, produktgarantier och licensavtal, kollektivavtal och anställningsavtal, registerdokument samt dokument för upphandlingar till portugisiska.
 • Finansiella dokument: Årsredovisningar, delårsrapporter, fondprospekt, skattedokument och andra finansiella dokument  – vi anpassar vi oss till dina specifika översättningsstandarder (terminologi, stil, formatering) för att försäkra oss om att du ska få översättningar av hög kvalitet och att dina texter förstås i den portugisisktalande världen.
 • Medicinska facktexter: Avhandlingar, bipacksedlar, medicinska studier, vetenskapliga artiklar, patientjournaler,  och medicin-tekniska broschyrer – vi är ISO 17100 certifierade och specialiserade på medicinsk och medicin-teknisk översättning.
 • Teknisk dokumentation: Bruksanvisningar, datablad, patent , serviceinformation och tekniska broschyrer – vi behärskar den specifika terminologin för att målinriktat översätta dina tekniska texter.

Portugisisk översättning från 100 språk.

Vi utför auktoriserad översättning av texter och dokument till portugisiska från de nedan listade språken men också till ytterligare ca 80 språk svenska, arabiska, polska, bulgariska, italienska, finska, franska, engelska, tyska, spanska, nederländska, ryska, kinesiska, japanska, koreanska, norska, danska.

Översättning från svenska till portugisiska med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat. The Native Translator är sedan 2011 en kvalitetscertifierad översättningsbyrå och från 2015 enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24e månad av ett ackrediterat certifieringsorgan. Här kan du kan läsa mer om vad vår ISO 17100 certifiering innebär

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. All vår personal arbetar under sekretessavtal. Våra servrar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer. Vi följer reglerna i GDPR strikt och likaså ISO 27001 som är regelverket för informationssäkerhet. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning från till portugisiska

Här kan du både få en offert och beställa en auktoriserad översättning från svenska till portugisiska, klicka på PRISKALKYLATOR. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter till portugisiska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>