Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från svenska till portugisiska, ISO 17100

Auktoriserad översättning från svenska till portugisiska  inom juridik, ekonomi, finans och medicin.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning från bl.a. svenska till portugisiska. När du beställer en översättning hos oss så kan du vara säker på att översättningen accepteras av din motpart. Vi använder så långt möjligt översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att du skall slippa notarisera översättning och du sparar därmed både tid och pengar.

Auktoriserad översättning från svenska till portugisiska med kvalitetsgaranti!

  • Auktoriserad översättning snabbt utan att göra avkall på kvalitén. Vi kan ofta leverera en auktoriserad översattning inom 24 timmar, notera att ibland kan det var nödvändigt att notarisera översättningen  i Portugal och att det då kan ta någon dag extra. 
  • Alla våra översättningar korrekturläses i enlighet med vår ISO 17100 certifiering.
  • Alla dokument vi tar emot behandlas som konfidentiella, och alla våra översättare har bindande sekretessavtal med oss.

Facköversättare och auktoriserade portugisiska översättare

Vi använder enbart universitetsutbildade portugisiska översättare som alla är facköversättare och/eller auktoriserade översättare. Med facköversättare menas en översättare som inte bara har lingvistiska kvalitéer utan också en djupgående kompetens inom det fackområde han eller hon översätter. Bland våra översättare finns advokater, läkare, ingenjörer, revisorer mm.

Portugisisk översättning till/från 140 språk.

Vi utför auktoriserad översättning av texter och dokument mellan portugisiska och de nedan listade språken men också till ytterligare ca 100 språk svenska, arabiska, polska, bulgariska, italienska, finska, franska, engelska, tyska, spanska, nederländska, ryska, kinesiska, japanska, koreanska, norska, danska.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot och ProvenExpert.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en auktoriserad översättning till portugisiska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en auktoriserad översättning, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter till portugisiska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>