The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Auktoriserad översättning från svenska till portugisiska

Auktoriserad översättning från svenska till portugisiska  inom juridik, ekonomi, finans och medicin.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning till portugisiska med leverans över internet. När du beställer en översättning hos oss så kan du vara säker på att översättningen accepteras av din motpart. Vi använder så långt möjligt översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att du skall slippa notarisera översättning och du sparar därmed både tid och pengar.

Auktoriserad översättning till portugisiska med kvalitetsgaranti!

  • Auktoriserad översättning snabbt utan att göra avkall på kvalitén. Vi kan ofta leverera de översatta dokumenten inom 24 timmar. 
  • Dokument som är översatta och auktoriserade/certifierade för officiell användning i det land där de ska användas oavsett om det är Portugal, Brasilen eller annat land med portugisiska som officiellt språk.
  • Utöver auktoriserade översättningar kan vi arrangera med apostille.
  • Alla dokument vi tar emot behandlas som konfidentiella, och alla våra översättare har bindande sekretessavtal med oss.

Facköversättare och auktoriserade portugisiska översättare

Våra portugisiska översättare är alla professionella facköversättare och auktoriserade översättare. Med facköversättare menas en översättare som inte bara har lingvistiska kvalitéer utan också en djupgående kompetens inom det fackområde han eller hon översätter. Bland våra översättare finns advokater, läkare, ingenjörer, revisorer mm. Gemensamt för alla våra översättare är att de är universitetsutbildade och har special kompetens inom det område de översätter.

Portugisisk översättning till/från 140 språk.

Vi utför auktoriserad översättning av texter och dokument mellan portugisiska och de här listade språken men också till ytterligare ca 100 språk arabiska, polska, bulgariska, italienska, finska, franska, engelska, tyska, spanska, nederländska, ryska, kinesiska, japanska, koreanska, norska, danska.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.