Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

AUKTORISERAD ÖVERSÄTTNING 24H

Behöver du snabbt en auktoriserad översättning? Då är The Native Translator det självklara valet, snabb handläggning ofta leverans av en auktoriserad översättning inom 24 timmar.

Tack vare vårt omfattande globala nätverk kan vi förse dig med en auktoriserad eller certifierad översättning som accepteras i det land där den ska användas utan stämpling hos Notarius Publicus. Med fler än 5 500 översättare globalt har vi kapacitet att möta just ditt specifika behov av auktoriserad översättning. 

När behöver man en auktoriserad översättning?

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Auktoriserad översättning till fler är 30 språk

Vi utför auktoriserad översättning mellan svenska och fler än 30 språk. Här kan du också beställa vad som motsvarar en auktoriserad översättning mellan språkkombinationer där inte svenska ingår som t.ex. tyska till engelska, franska till spanska eller ryska till nederländska. Kammarkollegiet i Sverige auktoriserar endast översättare i kombinations med svenska så om du t.ex. behöver en auktoriserad översättning från engelska till spanska så använder vi en översättare som är auktoriserad av det spanska utrikesdepartementet.

Specialiserad på auktoriserad översättning online

Vi specialiserar oss på auktoriserad översättning av juridiska, finansiella och medicinska dokument direkt online. Ladda upp en skannad kopia av ditt dokument i vår översättningsportal för en oförpliktande offert. På under 1 minut har du både pris och förväntad leveranstid. Vi använder så långt möjligt auktoriserade översättare från det land där översättningen skall användas för att du skall slippa att notarisera översättningen. Notera att det fortfarande kan krävas en apostille eller legalisering av originaldokumentet för att visa att detta är äkta. Detta krav har dock, inom EU avseende myndighetsdokument, bortfallit för privatpersoner med EU-förordning 2016/1191.

Vi kvalitetssäkrar de auktoriserade översättningar vi utför ISO 17100

Vår ISO 17100 certifiering är den bästa kvalitetsgaranti du kan få. Den visar nämligen att vi tar kvalitet seriöst och har lagt både mycket tid och pengar på att kvalitetssäkra våra processer. Det innebär att vi definierat och kvalitetssäkrat allt från rekrytering av översättare till kvalitetskontrollen av de översättningar som vi levererar. Att vi lever upp till kraven kontrolleras av certifierande myndighet minst vartannat år.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är naturligtvis bundna av sekretessavtal.

Vill du beställa en auktoriserad översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en auktoriserad översättning online, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>