The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

AUKTORISERAD ÖVERSÄTTNING ONLINE

När du behöver en auktoriserad översättning så är The Native Translator det självklara valet, snabb handläggning ofta leverans av en auktoriserad översättning inom 24 timmar.

Tack vare vårt omfattande globala nätverk kan vi förse dig med en auktoriserad eller certifierad översättning som accepteras i det land där den ska användas utan legalisering hos UD eller stämpling hos Notarius Publicus. Med fler än 5 500 översättare har vi kapacitet att möta just ditt specifika behov av auktoriserad översättning. 

Auktoriserad översättning till fler är 30 språk

Vi utför auktoriserad översättning mellan svenska och fler än 30 språk. Här kan du också beställa vad som motsvarar en auktoriserad mellan språkkombinationer där inte svenska ingår som t.ex. tyska till engelska, franska till spanska eller ryska till nederländska.

Specialiserad på auktoriserad översättning

Vi specialiserar oss på auktoriserad översättning av juridiska, finansiella och medicinska dokument direkt online. Ladda upp en skannad kopia av ditt dokument i vår Opens internal link in current windowportal för en oförpliktande offert, på under 1 minut har du både pris och förväntad leveranstid. Vi använder så långt möjligt auktoriserade översättare från det land där översättningen skall användas för att du skall slippa att notarisera översättningen.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är naturligtvis bundna av sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.