Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av dokument, handlingar och texter

Här kan du beställa en auktoriserad översättning direkt online!

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning av dokument, handlingar och texter online. Vi gör så långt möjligt alltid översättningen i det land där den auktoriserade översättningen av dokumentet eller texten skall användas för att du skall slippa besväret och kostnaden med att apostillera den gjorda översättningen.

Våra auktoriserade översättningar kännetecknas av:

  • Snabbhet utan att göra avkall på kvalitén. Vi kan ofta leverera en auktoriserad översättning av dokument inom 24 timmar. 
  • Dokument som är översatta och certifierade för officiell användning i det land där de ska användas.
  • De dokument som vi tar emot behandlas som konfidentiella, våra översättare har sekretessavtal med oss.
  • Våra översättare är all professionella auktoriserade översättare med kompetens inom det fackområde de översätter och auktoriserade i det land där de arbetar.

Av Kammarkollegiet auktoriserade översättare

Auktoriserade översättare får i Sverige sin auktorisation av Kammarkollegiet. Det finns idag auktoriserade översättare från 29 språk till svenska och från svenska till 26 språk i Sverige. Vi erbjuder dock certifierad översättning som är den engelska termen till och från över 40 språk där vi använder översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas. Notera att det i Sverige inte finnas auktoriserade översättare mellan två utländska språk utan endast i kombination med svenska.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var den 7e översättningsbyrån i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande var 24 månad av certifierande myndighet för att säkra att vi lever upp till certifieringsstandarden och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du svar direkt. Det tar mindre än 1 minut att beräkna både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning. Du kan beställa din översättning och betala med kreditkort online, och vi accepterar följande betalningsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

Har du frågor eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning av texter och dokument direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>