Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från arabiska till svenska

Av Kammarkollegiet auktoriserad översättare från arabiska til svenska. Auktoriserad översättning från arabiska av betyg, domar, körkort, militära tjänstgöringsintyg, pass, vigselbevis, testamenten

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningbyrå som arbetar med auktoriserad översättning från arabiska till svenska men också 25 andra språk. Vi har specialistkunskaper inom arabisk översättning och är specialiserade på juridiska, finansiella och medicinska dokument. Hos oss får du en erfaren och serviceinriktad projekt manager som väljer de översättare som är mest lämpade för just ditt översättningsuppdrag och säkrar att projektet genomförs snabbt och effektivt.

När behöver man en auktoriserad översättning från arabiska?

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning från arabiska till svenska är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, körkort, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Auktoriserad översättning från arabiska till svenska

The Native Translator utför auktoriserad översättning från arabiska till svenska av texter och dokument och du beställer din översättning direkt online. Ofta kan vi leverera en auktoriserad översättning från arabiska inom 48 timmar, en översättning som är utförd av en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet och giltig och accepterad i Sverige av svenska myndigheter. Vi översätter också mellan arabiska och 30 andra språk, bl.a. engelska, tyska, franska, spanska etc.

Detta får du när du beställer en auktoriserad översättning från arabiska

Vi levererar en professionell översättning från arabiska till svenska, en översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. Våra översättare är universitetsutbildade auktoriserade översättare med svenska som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin.

Auktoriserad översättning från arabiska till svenska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess och GDPR

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Rätt pris på översättning från arabiska till svenska

Vi tror att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Sverige idag. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa med kvaliteten. Våra översättare är universitetsutbildade, har målspråket som modersmål och är kvalificerade facköversättare och auktoriserade översättare.

Vill du beställa en auktoriserad översättning till svenska eller behöver du mer information?

Här kan du både få en offert och beställa en auktoriserad översättning från arabiska till svenska, klicka på PRISKALKYLATOR.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå, specialiserad på att leverera kvalitetssäkrade och auktoriserade översättningar från arabiska till svenska direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>