The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning från arabiska till svenska online

Auktoriserad översättning från arabiska till svenska av pass, körkort, betyg, vigselbevis, testamenten mm.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningbyrå som arbetar med auktoriserad översättning från arabiska till och från alla världens stora språk bl.a. till svenska och engelska. Vi har specialistkunskaper inom arabisk översättning av juridiska, finansiella och medicinska dokument. Hos oss får du en erfaren och serviceinriktad projekt manager som väljer de översättare som är mest lämpade för just ditt uppdrag och säkrar att projektet genomförs snabbt och effektivt.

Exempel på dokument som kräver en auktoriserad översättning från arabiska.

  • Födelseattester
  • Vigselbevis
  • Skilsmässohandlingar
  • Dödsattester
  • Testamenten och överlåtelsehandlingar
  • Akademiska betyg och diplom
  • Utländska kontoutdrag
  • Curriculum vitae/meritförteckningar
  • Pass
  • Körkort

Auktoriserade arabiska översättare och facköversättare med ämneskompetens

Våra översättare är professionella facköversättare och av Kammarkollegiet auktoriserade översättare från arabiska och har kompetens inom det fackområde de översätter. Med facköversättare menar vi en översättare som inte enbart är lingvist utan också har fackkunskap inom ett specifikt ämnesområde, det kan vara juridik, ekonomi, teknik, IT eller t.ex. medicin. Bland våra översättare har vi jurister, läkare, ingenjörer forskare och ett stort antal andra yrkeskategorier. De har alla en universitetsutbildning och lång erfarenhet både som översättare och inom sitt specifika kompetensområde.

Auktoriserad översättning från arabiska till svenska

The Native Translator utför auktoriserad översättning från arabiska till svenska av texter och dokument och du beställer din översättning direkt över internet. Du får en Opens internal link in current windowprisuppgift på under 1 minut och ofta en auktoriserad översättning från arabiska inom 48 timmar, en översättning som är korrekt, giltig och accepterad i Sverige av svenska myndigheter. Vi översätter också mellan arabiska och 25 andra språk, språk bl.a. engelska, tyska, franska, spanska etc.

Arabisk översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.