Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från italienska till svenska

Auktoriserad översättning från italienska till svenska inom juridik, finans, medicin samt teknik.

Söker du en kvalitetscertifierad översättningsbyrå? The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som sedan 2005 levererat kvalitativa facköversättningar och auktoriserade översättningar till företag, organisationer, myndigheter och privatpersoner. Vi är specialiserade på bland annat auktoriserad översättning och utför auktoriserad översättning och högkvalitativ facköversättning från bland annat italienska till svenska.

Facköversättning och auktoriserad italiensk översättning

Vi hanterar alla former av kvalificerad italiensk översättning från specialiserad facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning från italienska till svenska av t.ex. skilsmässodomar, vigselbevis, kontrakt, betyg och registerutdrag mm. De översättare vi använder är universitetsutbildade med minimum 5 års erfarenhet som översättare på fulltid, de är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige och översätter självklart endast till sitt svenska modersmål.

Exempel på dokument som måste översättas av auktoriserad italiensk översättare.

 • Födelseattester
 • Vigselbevis
 • Skilsmässoavtal/bevis
 • Dödsattester
 • Testamenten och överlåtelsehandlingar
 • Akademiska meriter och diplom
 • Adoptionshandlingar
 • Immigrationshandlingar
 • Utländska kontoutdrag
 • Curriculum vitae/meritförteckningar
 • Utländska patent

En auktoriserad översättning från italienska till svenska som utförts av översättare hos The Native Translator accepteras av advokater, banker, myndigheter, skolor och universitet i Sverige.

Auktoriserad översättning från italienska till svenska med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Vartannat år genomförs en audit för att säkra att vi lever upp till de krav som ställs i vår certifiering. Så får du som vår kund största möjliga säkerhet. Läs mer om våra certifieringar.

Tystnadsplikt och full sekretess är en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning från italienska till svenska?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt och på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning från italienska till svenska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från italienska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>