The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning från svenska till franska av finansiella, juridiska och medicinska dokument och texter

Beställ en auktoriserad översättning från svenska till franska online. Ditt uppdrag blir behandlat med full sekretess.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning från svenska till franska och här kan du beställa auktoriserad översättning till franska direkt online. Vi använder översättare auktoriserade i Frankrike för att du skall slippa att notarisera din översättning hos Notarius Publicus då översättningar utförda av översättare auktoriserade av Kammarkollegiet inte accepteras i Frankrike utan en apostille. Våra översättare kan bestyrka översättningar av exempelvis betyg, intyg, personbevis, registerutdrag, domar, kontrakt och avtal mm. samt andra juridiska handlingar som ska användas i kontakt med skolor, myndigheter och/eller i domstol.

Facköversättning och auktoriserad översättning till franska utförd av översättare med franska som modersmål

Vi hanterar alla former av kvalificerad fransk översättning från specialiserad facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning till franska. Översättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som är av mycket hög kvalitet.

För att en översättare skall kunna producera översättningar av hög kvalitet krävs att han/hon:

 • genomgått universitetsutbildning som översättare
 • enbart översätter till det fackområde han/hon specialiserat sig på
 • enbart översätter till sitt modersmål

Fransk översättning med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt kvalitetsstandarden ISO17100. Vårt arbete kontrolleras löpande av Austrian Standards som är certifierande myndighet, så får du som vår kund högsta möjliga säkerhet.
I vår översättningsprocess kontrolleras den översatta texten av ytterligare en facköversättare, som har textens målspråk som sitt modersmål. Kontrollen gäller grammatik, rättstavning, interpunktion och syntax samt att texten är korrekt återgiven samt fullständig. På The Native Translator är denna process certifierad enligt den internationella standarden ISO 17100 för facköversättningar. Den innehåller följande:

 • Val av kvalificerad personal och professionella översättare
 • Översättningstjänster enligt "fyra ögon"-principen
 • Effektiva rutiner för projektledning och översättningstjänster
 • Kvalitetssäkring och projektledning på högsta nivå
 • Strategisk användning av tekniska resurser
 • Beaktande av kundfeedback
 • Internationell jämförbarhet
 • Efterkontroll av korrigerade dokument för vidarebefordran av feedback till översättarna

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

Skall du endast översätta några ord eller få meningar så rekommenderar vi Opens external link in new windowGoogle Translate

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.