Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till och från franska, du beställer online

Auktoriserad översättning till och från franska inom juridik, ekonomi, medicin och teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning bl.a. från svenska till franska och franska till svenska av dokument, handlingar och texter. Hos oss kan du beställa en auktoriserad översättning till franska av finansiella, juridiska, medicinska dokument och texter härunder kontrakt och avtal, registerdokument, domar, personbevis, betyg och sjukjournaler mm. direkt online.

Auktoriserad översättning till och från franska

Vi använder av Kammarkollegiet auktoriserade översättare till och från franska men också översättare som har sin auktorisation i Frankrike. Behöver du en auktoriserad översättning till franska av ett dokument och översättningen skall användas i Frankrike så använder vi en i översättare som är auktoriserad i Frankrike. Härmed kan man undgå den procedur som innebär att ett översatt dokument först skall bestyrkas av Notarius Publicus för att vara giltigt i Frankrike. Omvänt behöver du en auktoriserad översättning från franska till svenska så använder vi enbart översättare auktoriserade i Sverige av samma orsak.

Utöver att vara auktoriserade så är våra översättare också facköversättare. Med facköversättare menas en person som inte enbart är lingvist  utan också har fackkunskap inom ett specifikt ämnes område, det kan vara ekonomi, juridik, teknik, IT eller t.ex. medicin. De har alla det gemensamt att de har en relevant universitetsutbildning och lång erfarenhet både som översättare och inom sitt specifika kompetensområde. Det innebär att oavsett ämnesområde så kommer dina texter eller dokument att översättas av en översättare som har djupgående ämneskompetens.

Exempel på dokument som måste översättas av auktoriserad fransk översättare:

  • Adoptionsdokument
  • Akademiska meriter och diplom
  • Curriculum vitae och meritförteckningar
  • Dödsattester
  • Kontrakt
  • Personbevis
  • Skilsmässohandlingar
  • Testamenten och överlåtelsehandlingar
  • Utländska kontoutdrag
  • Vigselbevis

Fransk översättning till/från 140 språk.

Vi utför professionell översättning av texter och dokument mellan franska och de här listade språken men också till ytterliggare ca 100 språk Arabiska, Holländska, Polska, Bulgarian, Italienska, Finska, Ungerska, Engelska, Tyska, Spanska, Italienska, Portugisiska, Holländska, Ryska, Kinesiska, Japanska, Koreanska, Norska, Danska, Svenska.

Fransk översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Vill du beställa en auktoriserad fransk översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa översättning till eller från franska, klicka på PRISKALKYLATOR. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>