The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning till och från franska, du beställer online

Auktoriserad översättning från svenska till franska och franska till svenska inom juridik, ekonomi, medicin och teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning bl.a. från svenska till franska och franska till svenska av dokument, handlingar och texter. Hos oss kan du beställa en auktoriserad översättning till franska av finansiella, juridiska, medicinska dokument och texter härunder kontrakt och avtal, registerdokument, domar, personbevis, betyg och sjukjournaler mm. direkt online.

Auktoriserad översättning till och från franska

Vi använder av Kammarkollegiet auktoriserade översättare till och från franska men också översättare som har sin auktorisation i Frankrike. Behöver du en auktoriserad översättning till franska av ett dokument och översättningen skall användas i Frankrike så använder vi en i översättare som är auktoriserad i Frankrike. Härmed kan man undgå den procedur som innebär att ett dokument först skall bestyrkas av Notarius Publicus för att vara giltigt i Frankrike. Omvänt behöver du en auktoriserad översättning från franska till svenska så använder vi enbart översättare auktoriserade i Sverige av samma orsak.

Utöver att vara auktoriserade så är våra översättare också facköversättare. Med facköversättare menas en person som inte enbart är lingvist  utan också har fackkunskap inom ett specifikt ämnes område, det kan vara ekonomi, juridik, teknik, IT eller t.ex. medicin. De har alla det gemensamt att de har en relevant universitetsutbildning och lång erfarenhet både som översättare och inom sitt specifika kompetensområde. Det innebär att oavsett ämnesområde så kommer dina texter eller dokument att översättas av en person som har ämneskompetens.

Exempel på dokument som måste översättas av auktoriserad fransk översättare:

  • personbevis
  • Adoptionsdokument
  • Vigselbevis
  • Skilsmässohandlingar
  • Dödsattester
  • Testamenten och överlåtelsehandlingar
  • Akademiska meriter och diplom
  • Utländska kontoutdrag
  • kontrakt
  • Curriculum vitae och meritförteckningar

Fransk översättning till/från 140 språk.

Vi utför professionell översättning av texter och dokument mellan franska och de här listade språken men också till ytterliggare ca 100 språk Arabiska, Holländska, Polska, Bulgarian, Italienska, Finska, Ungerska, Engelska, Tyska, Spanska, Italienska, Portugisiska, Holländska, Ryska, Kinesiska, Japanska, Koreanska, Norska, Danska, Svenska.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.