Auktoriserad översättning svenska till arabiska The Native Translator

Auktoriserad översättning från svenska till arabiska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning från svenska till arabiska inom juridik, finans samt medicin.

Behöver du hjälp med en auktoriserad översättning av ett dokument från svenska till arabiska? The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning från svenska till arabiska och hos oss kan du beställa en auktoriserad översättning direkt online. Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet och är professionella universitetsutbildade översättare med arabiska som modersmål.

När behöver man en auktoriserad översättning från svenska till arabiska?

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning till arabiska är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Auktoriserad översättning från engelska till arabiska

Om du har ett dokument på engelska som du behöver översätta så använder vi översättare som är auktoriserade i England eller USA då det inte finns svenska auktoriserade översättare som kan hjälpa med det. Då stämplas inte dokumenten utan det kommer med en affidavit och ofta ett sigill som antingen klistras på eller är digitalt.

Vi utför auktoriserad översättning till arabiska bland annat följande typer av dokument:

 • Juridiska dokument: Från avtal och kontrakt, betyg, domar och lagtexter, produktgarantier och licensavtal, kollektivavtal och anställningsavtal, registerdokument samt dokument för upphandlingar.
 • Finansiella dokument: Årsredovisningar, delårsrapporter, fondprospekt och andra finansiella dokument  – vi anpassar vi oss till dina specifika översättningsstandarder (terminologi, stil, formatering) för att försäkra oss om att du ska få översättningar av hög kvalitet och att dina texter förstås i den arabisktalande världen.

Sekretess och säker filhantering

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Översättning till arabiska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar vilket innebär att de översättningar vi levererar är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Vill du beställa en auktoriserad översättning till arabiska?

Här kan du beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning från svenska till arabiska eller från något av de andra 30 språken där vi tillhandahåller kvalificerad översättning direkt online. Ladda upp ditt dokument i vår översättningssportal så får du omgående både pris och en förväntad leveranstid.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför auktoriserade och certifierade översättningar online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>