The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning till och från portugisiska

Vi utför auktoriserad översättning och facköversättning inom juridik, ekonomi, medicin och teknik till och från portugisiska.

Behöver du översätta ett registerdokument, kontoutdrag, vigselbevis, kontrakt  eller en medicinsk journal från svenska till portugisiska?

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad översättning mellan över 25 språk direkt online och bland dem portugisiska. Vi översätter dina dokument och texter från svenska till portugisiska men också från portugisiska till svenska. Oavsett om du behöver en kvalificerad medicinsk översättning eller en auktoriserad översättning så kan vi hjälpa dig. När du beställer din översättning så vill vi be dig att meddela om det är i Portugal eller Brasilien som översättningen skall användas.

Du kan beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning till och från portugisiska direkt online, du får en gratis offert på under 1 minut. Öppnar intern länk i nuvarande fönsterOffert översättning portugisiska.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från portugisiska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter till och från portugisiska. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, domar, rättsprotokoll, betyg, registreringsbevis, körkort, vigselbevis, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till portugisiska eller portugisiska till svenska.

Facköversättning från svenska till portugisiska

Översättning av en medicinsk journal, en teknisk rapport eller ett avtalsutkast är exempel på dokument som kräver en översättare med specialistkompetens. Texter som innehåller ämnesspecifik terminologi oavsett om det är inom högteknologi, juridik eller medicin kan inte översättas av vilken översättare som helst, det kräver fackkompetens. När du beställer en översättning från svenska till portugisiska inom ett ämnesområde som kräver specialistkompetens så kommer din översättning att utföras av en universitetsutbildad specialistöversättare.

Auktoriserad översättning från svenska till portugisiska

Juridiska och finansiella dokument såsom; kontrakt och avtal, registerdokument, födelsebevis, vigselbevis, domar, dödsfallsintyg mm. måste alltid översättas av en auktoriserad översättare. Ofta måste dessutom den här typen av dokument ha en apostille som bekräftar dokumentets äkthet innan det översätts och om översättningen görs i Sverige efterföljande en apostille som visar att översättaren är auktoriserad i Sverige, detta för att dokumentet skall accepteras av myndigheterna i t.ex. Portugal eller Brasilien. För att du skall slippa den här sista proceduren så gör vi alltid översättningen i det land där den skall användas oavsett om det är i Portugal eller Brasilien, du slipper därmed bevisa att översättaren faktiskt är auktoriserad att utföra översättning från svenska till portugisiska.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess.

Vad kostar en översättning

Ladda upp ditt dokument direkt i vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsteröversättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning till eller från portugisiska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från portugisiska direkt över internet.