Portugiesisch übersetzung

Professionell översättning till och från portugisiska ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Auktoriserad översättning och kvalitetssäkrad facköversättning till och från portugisiska.

Behöver du översätta en dom, ett registerdokument, kontoutdrag, kontrakt, lagfart, lånedokument, skattsedel, vigselbevis eller en medicinsk journal till eller från portugisiska?

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå och vi utför professionell översättning mellan portugisiska och fler än 25 andra språk direkt online. Oavsett om du behöver en kvalificerad medicinsk översättning eller en auktoriserad översättning av t.ex. en dom, ett bankdokument eller betyg så kan vi hjälpa dig. När du beställer din översättning så vill vi be dig att meddela om det är i Portugal eller Brasilien som översättningen skall användas.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från portugisiska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller en auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, domar, rättsprotokoll, betyg, registreringsbevis, körkort, vigselbevis, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till portugisiska eller portugisiska till svenska eller en portugisisk översättning i kombination med något av de 25 andra språk som vi översätter till och från till exempel; danska, engelska, franska, italienska, nederländska, norska, tyska, spanska, med flera.

Facköversättning från eller till portugisiska

Översättning av en medicinsk journal, en teknisk rapport eller ett avtalsutkast är exempel på dokument som kräver en översättare med specialistkompetens. Texter som innehåller ämnesspecifik terminologi oavsett om det är inom högteknologi, juridik eller medicin kan inte översättas av vilken översättare som helst, det kräver fackkompetens. När du beställer en översättning från svenska till portugisiska inom ett ämnesområde som kräver specialistkompetens så kommer din översättning att utföras av en universitetsutbildad specialistöversättare.

Auktoriserad översättning från eller till portugisiska

Juridiska och finansiella dokument såsom; kontrakt och avtal, betyg, registerdokument, födelsebevis, vigselbevis, domar, dödsfallsintyg mm. måste alltid översättas av en auktoriserad översättare. Ofta måste dessutom den här typen av dokument ha en apostille som bekräftar dokumentets äkthet innan det översätts och om översättningen görs i Sverige efterföljande en apostille som visar att översättaren är auktoriserad i Sverige, detta för att dokumentet skall accepteras av myndigheterna i Portugal eller Brasilien. För att du skall slippa den här sista proceduren så gör vi alltid översättningen i det land där den skall användas oavsett om det är i Portugal eller Brasilien, du slipper därmed bevisa att översättaren faktiskt är auktoriserad att utföra en översättning från svenska till portugisiska. Översättningar som skall användas i Portugal notariseras alltid av oss i Portugal vilket tar 1-2 dagar extra.

Kvalitetssäkrad översättning till och portugisiska ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Våra servrar är självklart SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer. Vi följer också riktlinjerna i GDPR och i ISO 27001 som hanterar informationssäkerhet.

Hur mycket kostar det att översätta ett dokument till eller från portugisiska?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från portugisiska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>