Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Kvalitetscertifierad översättningsbyrå

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå med fackkompetens inom medicin, teknik, juridik och finans.

Oavsett ämnesområde så har vi både resurserna och kompetensen att hjälpa dig med både professionell facköversättning och auktoriserade översättning inom medicin, teknik, juridik och finans. Med över 5 500 universitetsutbildade facköversättare är vi en av de ledande översättningsbyråerna i Europa och är fokuserade på högkvalitativ professionell översättning.

Auktoriserad översättningsbyrå?

Vi får ofta frågan om vi är en auktoriserad översättningsbyrå. Vi utför auktoriserad översättning och det mellan över 30 språk men som översättningsbyrå är vi inte auktoriserade, det kan bara den individuella översättaren vara. De flesta auktoriserade översättare arbetar dock för en översättningsbyrå.

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå vad innebär det?

Att vi som översättningsbyrå är ISO 17100 certifierad innebär att vi har genomgått en certifieringsprocess där vi etablerat arbetssätt (SOP) och processer som skall säkra att den kvalitet vi levererar är högsta möjliga. Våra processer är dokumenterade och godkända och sedan har certifierande organ kontrollerat att detta också efterlevs, kontroller av vår verksamhet görs minst var 24e månad. Med högsta möjliga kvalitet menar vi att de översättningar vi levererar är korrekta språkligt, stilistiskt och facktekniskt med en enhetlig användning av uttryck, begrepp, ord och förkortningar. Språket är flytande, lättläst, lätt för målgruppen att förstå och idiomatiskt korrekt.

Översättningsbyrå med dygnet runt service

Oavsett om du behöver en auktoriserad översättning eller en finansiell, juridisk, teknisk eller medicinsk facköversättning så kan vi hjälpa dig dygnet runt, året runt. Det finns alltid en projektledare tillgänglig för att besvara dina frågor och hålla ett öga på dina projekt. När något brådskande kommer upp i sista stund så finns vi där och kan hjälpa till.

Har du frågor eller behöver hjälp så står vi gärna till tjänst, du når oss dygnet runt på e-post. Ladda upp ditt dokument i vår portal och på under en minut har du både pris och förväntad leveranstid på din översättning. Hela processen är anonym och dina dokument hanteras naturligtvis med största sekretess.

The Native Translator är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå och en del av The Translator Group, en Schweiz baserade översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 .

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>