Kvalitetscertifierad översättningsbyrå The Native Translator

Kvalitetscertifierad översättningsbyrå ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Certifierad översättningsbyrå med fackkompetens inom medicin, teknik, juridik och finans

The Native Translator är din pålitliga partner för professionella översättningstjänster. Vi är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå och specialiserade på översättningar inom medicin, teknik, juridik och finans. Med vår expertis och branschkunskap garanterar vi högkvalitativa översättningar som uppfyller dina specifika behov.

Oavsett ämnesområde så har vi både rätt kompetens och nödvändiga resurser för att kunna hjälpa dig,  både med en professionella facköversättningar och en auktoriserade översättningar inom medicin, teknik, juridik och finans. Med över 5 500 universitetsutbildade facköversättare är vi en av de ledande översättningsbyråerna i Europa.

Auktoriserad översättningsbyrå?

Vi får ofta frågan om vi är en auktoriserad översättningsbyrå. Vi utför auktoriserad översättning och det mellan över 30 språk men som översättningsbyrå är vi inte auktoriserade, det kan bara den individuella översättaren vara. De flesta auktoriserade översättare arbetar dock för en översättningsbyrå.

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Våra översättare översätter till sitt modersmål

Våra översättare är universitetsutbildade, flytande på källspråket och har alltid målspråket som modersmål och har därför en naturlig koppling till den lokala kulturen. Men ett språk utvecklas hela tiden och därför bor och lever våra översättare också i ett land där målspråket talas, det är en förutsättning för att man skall kunna följa med i den aldrig avstannande språkutvecklingen. Språk är en vital del av kulturen i alla länder och man måste förstå och kunna utnyttja de fina nyanserna i språket för att effektivt, personligt och på ett säljande sätt kommunicera sitt budskap.

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå vad innebär det?

Att vi som översättningsbyrå är ISO 17100 certifierad innebär att vi har genomgått en certifieringsprocess där vi etablerat arbetssätt (SOP) och processer som skall säkra att den kvalitet vi levererar är högsta möjliga. Våra processer är dokumenterade och godkända och sedan har certifierande organ kontrollerat att detta också efterlevs, kontroller av vår verksamhet görs minst var 24e månad. Med högsta möjliga kvalitet menar vi att de översättningar vi levererar är korrekta språkligt, stilistiskt och facktekniskt med en enhetlig användning av uttryck, begrepp, ord och förkortningar. Språket är flytande, lättläst, lätt för målgruppen att förstå och idiomatiskt korrekt.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Här kan du beställa både facköversättning och en auktoriserad översättning

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt/dina dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan.

The Native Translator är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå och en del av The Translator Group, en Schweiz baserade översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 .

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>