Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Tyska översättningsbyrån - The Native Translator, ISO 17100 certifierad

Här kan du beställa en facköversättning eller en auktoriserad översättning mellan tyska och 30 andra språk som svenska, - tyska, engelska - tyska eller franska - tyska och omvänt

Vi är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning till och från tyska. Våra översättare har lång erfarenhet som översättare och alla är naturligtvis universitetsutbildade och har målspråket som modersmål.

När du beställer en auktoriserad översättning från svenska till tyska hos oss så utförs den av en av det tyska domstolsväsendet auktoriserad översättare, skall översättningen vara från tyska till svenska så är det en av Kammarkollegiet auktoriserad översättare som utför översättningen. Orsaken till detta är att en auktoriserad översättning är generellt sett endast giltig i det land där den utförs med mindre den får en apostille hos Notarius Publicus.

Du behöver i stort sett alltid en auktoriserad översättning  när du skall översätta juridiska och finansiella texter och dokument. Exempel på dokument som måste översättas av en auktoriserad tysk översättare är: Aktieägaravtal, betyg, bodelningsavtal, bolagsstämmoprotokoll, domar, fullmakter, gåvobrev, hyresavtal, hyreskontrakt, kompanjonsavtal, konsultavtal, köpeavtal, offerter, sekretessavtal, skuldebrev, testamente, uppdragsavtal, äktenskapsförord mm.

Auktoriserad översättning mellan tyska och över 30 språk

Här har du några av de språk som vi översätter till och från Tyska: Arabiska, Baskiska, Bulgariska, Katalanska, Kinesiska, Danska, Engelska, Estniska, Finska, Franska, Galiciska, Grekiska, Hindi, Holländska, Isländska, Irländska, Italienska, Japanska, Koreanska, Kurdiska, Lettiska, Litauiska, Maltesiska, Norska, Persiska, Portugisiska, Polska, Rumänska, Ryska, Serbokroatiska, Slovakiska, Slovenska, Spanska, Svenska, Tjeckiska, Turkiska, Ungerska.

Tysk facköversättning inom juridik, finans, medicin och teknik

Vi utför också kvalificerad facköversättning mellan tyska och över 30 andra språk. Med facköversättning menar vi översättning som kräver att översättaren har djupgående kunskaper inom ämnet som översätts, det kan vara finansiella kunskaper eller t.ex. fackkunskap inom teknik.

Leveranstider för översättning till och från tyska

Då vi ofta har en mycket hög arbetsbelastning skall du räkna med ca: 1-3 dagar för en tysk översättning.

Beställ en tysk översättning online

Du kan beställa både en facköversättning och en auktoriserad översättning till eller från tyska direkt online, ladda upp ditt dokument och gör beställningen direkt i vår översättningsportal.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från tyska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>