The Native Translator en kvalitetscertifierad översättningsbyrå i Stockholm

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Når du fram med ditt budskap, förstår dina kunder och samarbetspartners vad du menar?

"Lost in translation" är lika illa som no translation. I vissa språkområden t.ex. Frankrike och Japan riskerar du att förlora 70% av dina kunder om du inte översatt dina texter till målgruppens språk och generellt vet man att du kan öka din omsättning med över 25% om du möter din målgrupp på deras språkliga hemmaplan. Vi hjälper företag i Stockholm med att överbrygga språkliga barriärer.

Tillsammans kan vi få ditt företag att växa!

Oavsett vad du vill kommunicera så kan vi hjälpa dig. Vi utför både auktoriserad översättning, och det mellan 30 språk, men arbetar också med kvalificerad översättning inom juridik, ekonomi/finans, medicin och teknologi. Kvaliteten på din översättning speglar naturligtvis vem du är och därför bör du överväga noga vilka krav du skall ställa på den översättningsbyrå som skall få förtroendet att förmedla ditt budskap.

Vi översätter bland annat följande typer av dokument:

 • Juridiska dokument: Från avtal och kontrakt, betyg, domar och lagtexter, produktgarantier och licensavtal, kollektivavtal och anställningsavtal, registerdokument samt dokument för upphandlingar.
 • Finansiella dokument: Årsredovisningar, delårsrapporter, fondprospekt och andra finansiella dokument  – vi anpassar vi oss till dina specifika översättningsstandarder (terminologi, stil, formatering) för att försäkra oss om att du ska få översättningar av hög kvalitet och att dina texter förstås av mottagare globalt.
 • Medicinska facktexter: Avhandlingar, bipacksedlar, medicinska studier, vetenskapliga artiklar, patientjournaler,  och medicin-tekniska broschyrer – vi är ISO 17100 certifierade och specialiserade på medicinsk och medicin-teknisk översättning.
 • Teknisk dokumentation: Bruksanvisningar, datablad, patent , serviceinformation och tekniska broschyrer – vi behärskar den specifika terminologin för att målinriktat översätta dina tekniska texter.

Professionell kommunikation med kunder och leverantörer på 60 språk

Här har du några av de språk som vi översätter till och från: Arabiska, baskiska, bulgariska, katalanska, kinesiska, danska, engelska, estniska, finska, franska, galiciska, grekiska, hindi, holländska, isländska, irländska, italienska, japanska, koreanska, kurdiska, lettiska, litauiska, maltesiska, norska, persiska, portugisiska, polska, rumänska, ryska, serbokroatiska, slovakiska, slovenska, spanska, svenska, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska.

Vi levererar översättningar med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningstjänsterna i Europa som kvalitetscertifierades och det redan 2011 och från 2015 enligt den då helt nya ISO 17100:2015 en kvalitetscertifiering speciellt framtagen för översättningsbyråer och översättare.

Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. Här kan du kan läsa mer om våra certifieringar.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta din text eller ditt dokument.

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. Företag fakturerar vi naturligtvis gärna.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt översättningsbehov och låt oss hjälpa dig att överbrygga språkhinder i din bransch.

WTC World Trade Center Stockholm
Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>