Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

The Native Translator en kvalitetscertifierad översättningsbyrå i Stockholm

Når du fram med ditt budskap, förstår dina kunder och samarbetspartners vad du menar?

"Lost in translation" är lika illa som no translation. I vissa språkområden t.ex. Frankrike och Japan riskerar du att förlora 70% av dina kunder om du inte översatt dina texter till målgruppens språk och generellt vet man att du kan öka din omsättning med över 25% om du möter din målgrupp på deras språkliga hemmaplan.

Tillsammans kan vi få ditt företag att växa!

Oavsett vad du vill kommunicera så kan vi hjälpa dig. Vi utför både auktoriserad översättning, och det mellan 30 språk, men arbetar också med kvalificerad översättning inom juridik, ekonomi/finans, medicin och teknologi. Kvaliteten på din översättning speglar naturligtvis vem du är och därför bör du överväga noga vilka krav du skall ställa på den översättningsbyrå som skall få förtroendet att förmedla ditt budskap.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå

Att vara en ISO certifierad översättningsbyrå innebär att man tar kvalitet på allvar. Certifieringsprocessen är krävande och var 24e månad sker det en genomgång av vår verksamheten för att säkra att vi lever upp till kraven. Vi är också helt CO2 neutrala, följer ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras på ett korrekt sätt och som du kan se på vår hemsida så genomgår vi också årligen en kontroll av vårt betalningssystem för att säkra att vår betalningssäkerhet lever upp till en mycket hög standard. Vi tar kvalitet på allvar och det vet vi att du som kund förväntar.

Vi finns för dig dygnet runt året runt!

Oavsett när du som företag, myndighet eller privatperson behöver en översättningsbyrå i Stockholm så finns vi där dygnet runt året runt. Auktoriserad översättning av ett avtal till engelska eller ryska, spelar ingen roll. Ett betyg eller en patientjournal som snabbt måste översättas till engelska, det löser vi också. Du möter oss enklast online men om du vill sitta ned och diskutera ett större samarbete så träffas vi efter avtal på:

WTC World Trade Center Stockholm
Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid project managers tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument, laddar du upp dina dokument i vår online portal så får du en offert på under en minut.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>