Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

The Native Translator en kvalitetscertifierad översättningsbyrå i Malmö

Når du fram med ditt budskap, förstår dina kunder och samarbetspartners vad du menar?

"Lost in translation" är lika illa som no translation. Sättet du kommunicerar på, kvalitet på ditt språk speglar också vem du är och vad din potentiella kund kan förvänta sig av dig och dina produkter. I vissa språkområden t.ex. Japan och Frankrike riskerar du att förlora mer än 70% av dina kunder om du inte översatt dina texter till målgruppens språk och generellt vet man att du kan öka din omsättning med mer än 25% om du möter din målgrupp på deras språkliga hemmaplan.

Tillsammans kan vi få ditt företag att växa!

Oavsett vad du vill kommunicera så har vi resurser att hjälpa dig. Vi utför både auktoriserad översättning, och kvalificerad facköversättning inom juridik, ekonomi/finans, medicin och teknologi och det mellan över 30 språk. Kvaliteten på din text speglar vem du är och därför bör du noga överväga vilka krav du skall ställa på den översättningsbyrå som skall få förtroendet att förmedla ditt budskap.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå

Att vara en ISO certifierad översättningsbyrå innebär att man tar kvalitet på allvar. Certifieringsprocessen är dyr och krävande och var 24e månad sker det en genomgång av verksamheten för att säkra att man lever upp till de krav som certifieringen ställer på kvalitetsarbetet. Vi är helt CO2 neutrala och följer ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras på ett korrekt sätt och som du kan se på vår hemsida så genomgår vi också årligen en kontroll av vårt betalningssystem för att säkra att vår betalningssäkerhet lever upp till högsta möjliga standard. Vi tar kvalitet på stort allvar och det vet vi att du som kund förväntar.

Vi finns för dig dygnet runt året runt!

Oavsett när du som företag, myndighet eller privatperson behöver en översättningsbyrå i Malmö så finns vi där dygnet runt året runt. Auktoriserad översättning av ett avtal till tyska eller franska, ett betyg eller en patientjournal som snabbt måste översättas till engelska, det löser vi också. Du möter oss enklast online men om du vill sitta ned och diskutera ett större samarbete så träffas vi efter avtal på:

The Native Translator finns på:

WTC World Trade Center Malmö
Propellergatan 2
211 11 Malmö

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid projektledare tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument, laddar du upp dina dokument i vår online portal så får du din offert på under en minut.

Kontakt

Du når oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>