The Native Translator en kvalitetscertifierad översättningsbyrå i Malmö

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Når du fram med ditt budskap, förstår dina kunder och samarbetspartners vad du menar?

"Lost in translation" är lika illa som no translation. Sättet du kommunicerar på, kvalitet på ditt språk speglar också vem du är och vad din potentiella kund kan förvänta sig av dig och dina produkter. I vissa språkområden t.ex. Japan och Frankrike riskerar du att förlora mer än 70% av dina kunder om du inte översatt dina texter till målgruppens språk och generellt vet man att du kan öka din omsättning med mer än 25% om du möter din målgrupp på deras språkliga hemmaplan.

Tillsammans kan vi få ditt företag i Malmö att växa!

Oavsett vad du vill kommunicera så har vi resurser att hjälpa dig. Vi utför både auktoriserad översättning, och kvalificerad facköversättning inom juridik, ekonomi/finans, medicin och teknologi och det mellan över 30 språk. Kvaliteten på din text speglar vem du är och därför bör du noga överväga vilka krav du skall ställa på den översättningsbyrå som skall få förtroendet att förmedla ditt budskap.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå

Att vara en ISO certifierad översättningsbyrå innebär att man tar kvalitet på allvar. Certifieringsprocessen är dyr och krävande och var 24e månad sker det en genomgång av verksamheten för att säkra att man lever upp till de krav som certifieringen ställer på kvalitetsarbetet. Vi är helt CO2 neutrala och följer ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras på ett korrekt sätt och som du kan se på vår hemsida så genomgår vi också årligen en kontroll av vårt betalningssystem för att säkra att vår betalningssäkerhet lever upp till högsta möjliga standard. Vi tar kvalitet på stort allvar och det vet vi att du som kund förväntar.

Professionell översättning mellan 60 språk

Här har du några av de språk som vi översätter till och från: Arabiska, baskiska, bulgariska, katalanska, kinesiska, danska, engelska, estniska, finska, franska, galiciska, grekiska, hindi, holländska, isländska, irländska, italienska, japanska, koreanska, kurdiska, lettiska, litauiska, maltesiska, norska, persiska, portugisiska, polska, rumänska, ryska, serbokroatiska, slovakiska, slovenska, spanska, svenska, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska.

Vi levererar översättningar med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningstjänsterna i Europa som kvalitetscertifierades och det redan 2011 och från 2015 enligt den då helt nya ISO 17100:2015 en kvalitetscertifiering speciellt framtagen för översättningsbyråer och översättare.

Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. Här kan du kan läsa mer om våra certifieringar.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta din text eller ditt dokument.

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. Företag fakturerar vi naturligtvis gärna.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt översättningsbehov och låt oss hjälpa dig att överbrygga språkhinder i din bransch. Du kan träffa oss efter av tal på adressen:

The Native Translator
Propellergata 2
211 15 Malmö

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till företag i Malmö.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>