The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning från tyska till svenska inom juridik, ekonomi och finans, medicin och teknik.

Facköversättning och auktoriserad översättning från tyska till svenska online

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad tysk översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ översättning av texter och dokument online. Vi översätter mellan 25 språk bland annat från tyska till svenska direkt online och mellan över 100 språk via vår partner Opens external link in new windowThe Business Translator som är en traditionell översättningsbyrå.

Auktoriserad översättning från tyska till svenska

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument och texter från tyska till svenska. De översättare som vi använder är av Kammarkollegiet i Sverige auktoriserade översättare från tyska till svenska. Om översättningen görs av en i Tyskland auktoriserad översättare så måste den förses med en apostille hos Notarius Publius i Tyskland för att accepteras av myndigheter och domstolar i Sverige.

Våra tyska översättare är universitetsutbildade och arbetar branschspecifikt

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre mycket viktiga faktorer; översättaren måste vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt svenska modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Beställen en professionell översättning från tyska till svenska online

Opens internal link in current windowLadda upp ditt dokument:  Vi accepterar Word, PDF, JPEG m.fl dokumenttyper. Om du är i tvivel eller behöver mer information så kan du kontakta oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.