Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från tyska till svenska inom juridik, ekonomi och finans, medicin och teknik.

Facköversättning och auktoriserad översättning från tyska till svenska online

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad tysk översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ översättning av texter och dokument online. Vi översätter mellan 25 språk bland annat från tyska till svenska direkt online och mellan över 100 språk via vår partner The Business Translator som är en traditionell översättningsbyrå.

Auktoriserad översättning från tyska till svenska

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument och texter från tyska till svenska. De översättare som vi använder är av Kammarkollegiet i Sverige auktoriserade översättare från tyska till svenska. Om översättningen görs av en i Tyskland auktoriserad översättare så måste den förses med en apostille hos Notarius Publius i Tyskland för att accepteras av myndigheter och domstolar i Sverige.

Våra tyska översättare är universitetsutbildade och arbetar branschspecifikt

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre mycket viktiga faktorer; översättaren måste vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt svenska modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Kvalitetssäkrad tysk översättning

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för tyska översättningar så lämnar vi kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför. Garantin innebär att översättning är språkligt och terminologiskt korrekt och skullle ett fel smugit sig in så rättar vi omgående utan kostnad.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning från tyska till svenska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text från tyska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>