The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning från svenska till turkiska

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till turkiska inom ekonomi, juridik, medicin samt teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad översättning online. Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till turkiska t.ex: kontrakt och avtal, betyg, intyg, skilsmässodomar, bankhandlingar, försäkringsdokument, patientjournaler, tekniska manualer, arbetsinstruktioner och handledningar, hemsidor, pressmeddelanden mm.

Auktoriserad översättning från svenska till turkiska

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument och texter från svenska till turkiska. De översättare som vi använder är översättare auktoriserade av myndigheterna i Turkiet och översättningen notariseras i Turkiet.

Våra översättare är universitetsutbildade och arbetar branschspecifikt

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre mycket viktiga faktorer; översättaren måste vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis från svenska till sitt turkiska modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till turkiska direkt över internet.