Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från svenska till turkiska

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till turkiska inom ekonomi, juridik, medicin samt teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad översättning online. Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till turkiska t.ex: kontrakt och avtal, betyg, intyg, skilsmässodomar, bankhandlingar, försäkringsdokument, patientjournaler, tekniska manualer, arbetsinstruktioner och handledningar, hemsidor, pressmeddelanden mm.

Auktoriserad översättning från svenska till turkiska

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument och texter från svenska till turkiska. De översättare som vi använder är översättare auktoriserade av myndigheterna i Turkiet och översättningen notariseras i Turkiet.

Våra översättare är universitetsutbildade och arbetar branschspecifikt

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre mycket viktiga faktorer; översättaren måste vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis från svenska till sitt turkiska modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Kvalitetssäkrad översättning från svenska till turkiska

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för turkiska översättningar så lämnar vi kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför. Garantin innebär att översättning är språkligt och terminologiskt korrekt och skullle ett fel smugit sig in så rättar vi omgående utan kostnad.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning från svenska till turkiska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från turkiska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till turkiska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>