Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från svenska till spanska

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till spanska inom juridik, ekonomi, medicin samt teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ översättning bland annat från svenska till spanska. Vi översätter alla typer av dokument som avtal, pressmeddelanden, betyg, intyg, försäkringsdokument, bankhandlingar, domar, födelsebevis, patientjournaler, tekniska manualer, hemsidor etc.

Auktoriserad översättning från svenska till spanska

Dokument som skall användas i officiella sammanhang, dvs. mot myndigheter, domstolar, banker etc. måsta alltid översättas av en översättare som är auktoriserad. När det gäller auktoriserade översättningar från svenska till spanska använder vi alltid översättare som är auktoriserade av det spanska utrikesdepartementet. Det innebär att du ej behöver en apostille om översättningen skall användas i Spanien.

Våra spanska översättare är universitetsutbildade och arbetar branschspecifikt

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella översättare med ämneskompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt spanska modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Kvalitetssäkrad översättning från svenska till spanska

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för spanska översättningar så lämnar vi kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför. Garantin innebär att översättning är språkligt och terminologiskt korrekt och skullle ett fel smugit sig in så rättar vi omgående utan kostnad.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning från svenska till spanska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från spanska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad spansk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>