The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning från svenska till grekiska

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till grekiska inom ekonomi, juridik, medicin samt teknik och IT.

The Native Translator är en Opens internal link in current windowISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ översättning från bl.a. svenska till grekiska. Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till grekiska som; kontrakt och avtal, betyg, intyg, skilsmässodomar, bankhandlingar, kontoutdrag, försäkringsdokument, patientjournaler, tekniska manualer, arbetsinstruktioner och handledningar, hemsidor, pressmeddelanden mm.

Auktoriserad översättning från svenska till grekiska

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument och texter från svenska till grekiska. Vi använder översättare som är auktoriserade av myndigheterna i Grekland där översättningen också notariseras och accepteras därför av alla myndigheter och banker i Grekland. En auktoriserad översättning från svenska till grekiska som är utförd av en av Kammarkollegiet auktoriserad översättare måste stämplas av Notarius Publicus i Sverige för att acepteras i Grekland och måste ockå ofta legaliseras av den grekiska ambassaden.

Våra översättare är universitetsutbildade och arbetar branschspecifikt

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre mycket viktiga faktorer; översättaren måste vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis från svenska till sitt grekiska modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Beställen en professionell översättning från svenska till grekiska online

Opens internal link in current windowLadda upp ditt dokument:  Vi accepterar Word, PDF, JPEG m.fl dokumenttyper. Om du är i tvivel eller behöver mer information så kan du kontakta oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till grekiska direkt över internet.