Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från engelska till svenska

Facköversättning och auktoriserad översättning från engelska till svenska inom juridik, ekonomi och finans, medicin samt teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ översättning från bl.a. engelska till svenska online. Med över 15 års erfarenhet och med ett nätverk på över 5 500 professionella översättare så är vi en av de ledande översättningsbyråerna i Europa. Vi översätter alla typer av texter och dokument från engelska till svenska som avtal, betyg, intyg, domar, bankhandlingar, försäkringsdokument, födelsebevis, patientjournaler, tekniska manualer, hemsidor, pressmeddelanden etc.

Auktoriserad översättning från engelska till svenska

Vi utför också auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument och texter från engelska till svenska. De översättare vi använder är översättare auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige sk. translatörer..

Våra engelska översättare är universitetsutbildade och arbetar branschspecifikt

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis från engelska till sitt svenska modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Kvalitetssäkrad engelsk översättning

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för engelska översättningar så lämnar vi kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför. Garantin innebär att översättning är språkligt och terminologiskt korrekt och skullle ett fel smugit sig in så rättar vi omgående utan kostnad.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning från engelska till svenska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text från engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning från engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>