Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättare till spanska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Facköversättare och auktoriserade översättare från svenska till spanska, ISO 17100 certifierad översättning till spanska.

Vi utför kvalificerad översättning av dokument och texter till spanska inom finans, juridik, medicin och teknik. Våra översättare är facköversättare och auktoriserade översättare från svenska till spanska. Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför.

Vilken kompetens har The Native Translator's översättare till spanska?

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har spanska som modersmål och bor och lever i ett spansktalande land, detta för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Utöver att våra översättare till spanska är mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet så är de också branschspecialister och kan terminologin inom det specifika ämnesområde de översätter. Vi översätter till alla varianter av spanska.

Auktoriserad översättning från svenska till spanska online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning mellan svenska och spanska inkluderande auktoriserad översättning till spanska av t.ex. avtal, domar, kontrakt, betyg, registerutdrag etc. När du beställer en auktoriserad översättning till spanska så kommer denna att utföras av en översättare auktoriserad av det spanska utrikesdepartementet, detta för att du inte skall behöva notarisera din översättning hos Notarius Publicus i Sverige.

Översättning till spanska med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär att de översättningar vi utför är korrekta både språkligt och terminologiskt. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, all vår personal är bunden av sekretessavtal.

Säker betalning online

Du kan betala för din spanska översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en spansk översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till spanska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en del av The Translator Group ett globalt språkföretag. Vi utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade översättningar till och från spanska.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>