The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättare till spanska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Facköversättare och auktoriserade översättare från svenska till spanska, ISO 17100 certifierad översättning till spanska.

Vi utför kvalificerad översättning av dokument och texter till spanska inom finans, juridik, medicin och teknik. Våra översättare är facköversättare och auktoriserade översättare från svenska till spanska. Som ISO17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför.

Vilken kompetens har The Native Translator's översättare till spanska?

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har spanska som modersmål och bor och lever i ett spansktalande land, detta för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Utöver att våra översättare till spanska är mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet så är de också branschspecialister och kan terminologin inom det specifika ämnesområde de översätter. Vi översätter till alla varianter av spanska.

Auktoriserad översättning från svenska till spanska online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning mellan svenska och spanska inkluderande auktoriserad översättning till spanska av t.ex. avtal, domar, kontrakt, betyg, registerutdrag etc. När du beställer en auktoriserad översättning till spanska så kommer denna att utföras av en översättare auktoriserad av det spanska utrikesdepartementet, detta för att du inte skall behöva notarisera din översättning hos Notarius Publicus i Sverige.

Översättning till spanska med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär att de översättningar vi utför är korrekta både språkligt och terminologiskt. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, all vår personal är bunden av sekretessavtal.

Säker betalning online

Du kan betala för din spanska översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå och en del av The Translator Group ett globalt språkföretag. Vi utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade översättningar till och från spanska.