The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättare till och från polska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Professionella facköversättare och auktoriserade översättare till och från polska direkt online.

Vi utför kvalificerad översättning av dokument och texter till och från polska inom finans, juridik, medicin och teknik. Som ISO17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de polska översättningar vi utför.

Vilken kompetens har The Native Translator's polska översättare?

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har polska som modersmål och bor och lever i Polen, detta för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Utöver att vara mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet så är våra översättare också branschspecialister och kan terminologin inom det specifika ämnesområde de översätter.

Polsk auktoriserad översättning online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning mellan polska och 25 andra språk inkluderande auktoriserad polsk översättning av t.ex. avtal, domar, kontrakt, betyg, registerutdrag etc. Här kan du läsa mer om auktoriserad översättning.

Polsk översättning med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Detta ger dig som kund en stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär att de polska översättningar vi utför är korrekta både språkligt och terminologiskt. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, all vår personal är bunden av sekretessavtal.

Säker betalning online

Du kan betala för din översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå och en del av The Translator Group ett globalt språkföretag. Vi utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade översättningar till och från polska.