Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättare till och från franska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Professionella facköversättare och auktoriserade översättare, här du kan beställa en professionell översättning från svenska till franska direkt online.

Vi utför kvalificerad översättning av dokument och texter från svenska till franska inom finans, juridik, medicin och teknik. Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de översättningar till franska som vi utför.

Vilken kompetens har The Native Translator's franska översättare?

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har franska som modersmål och bor och lever i Frankrike, detta för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Utöver att vara mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet så är våra översättare också branschspecialister och kan terminologin inom det specifika ämnesområde de översätter.

Auktoriserad översättning till franska online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning mellan franska och 25 andra språk inkluderande auktoriserad fransk översättning av t.ex. avtal, domar, kontrakt, betyg, registerutdrag etc. 

Fransk översättning med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Detta ger dig som kund en stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär att de franska översättningar vi utför är korrekta både språkligt och terminologiskt. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, all vår personal är bunden av sekretessavtal.

Säker betalning online

Du kan betala för din översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en fransk översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från franska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en del av The Translator Group ett globalt språkföretag. Vi utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade översättningar till och från franska.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>