Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 CERTIFIERAD ÖVERSÄTTNINGSBYRÅ THAILÄNDSKA

Här kan du beställa en facköversättning eller en bekräftad översättning mellan thailändska och 30 andra språk som t.ex. svenska, engelska, tyska, franska, ryska, japanska, koreanska och omvänt

Vi är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning till och från thailändska. Våra översättare har lång erfarenhet som översättare är universitetsutbildade och har naturligtvis målspråket som modersmål.

Bekräftad översättning thailändska, är den giltig både i Thailand och Sverige?

När du beställer en bekräftad översättning från svenska till thailändska eller från thailändska till svenska så är det en av certifierad översättare som utför översättningen. Även om vi alltid eftersträvar att använda översättare som är certifierade i det land där översättningen skall användas så är detta lite svårt med thailändska då Thailand inte har ett auktorisationssystem som det vi känner i Sverige.

När behöver jag en bekräftad översättning?

En bekräftad översättning är nästan alltid nödvändig när du skall översätta juridiska och finansiella texter och dokument. Exempel på dokument som måste översättas av en certifierad thailändska översättare är: Aktieägaravtal, betyg, bodelningsavtal, bolagsstämmoprotokoll, domar, fullmakter, födelsebevis, gåvobrev, hyresavtal, hyreskontrakt, kompanjonsavtal, konsultavtal, köpeavtal, offerter, sekretessavtal, skillsmässodomar, skuldebrev, testamenten, uppdragsavtal, äktenskapsförord mm.

Bekräftad översättning mellan thailändska och över 30 språk

Här har du några av de språk som vi översätter till och från thailändska: Arabiska, Baskiska, Bulgariska, Katalanska, Kinesiska, Danska, Engelska, Estniska, Finska, Franska, Galiciska, Grekiska, Hindi, Holländska, Isländska, Irländska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Koreanska, Kurdiska, Lettiska, Litauiska, Maltesiska, Norska, Persiska, Polska, Portugisiska, Rumänska, Ryska, Serbokroatiska, Slovakiska, Slovenska, Spanska, Svenska, Tjeckiska, Turkiska, Tyska, Ungerska.

Facköversättning till och från thailändska inom juridik, finans, medicin och teknik

Vi utför också kvalificerad facköversättning mellan thailändska och över 30 andra språk. Med facköversättning menar vi översättning som kräver att översättaren har djupgående kunskaper inom ämnet som översätts, det kan vara juridiska kunskaper eller t.ex. fackkunskap inom ett teknologiområde.

Leveranstider för översättning till och från thailändska

Då vi ofta har en mycket hög arbetsbelastning skall du räkna med ca: 3-5 dagar för en thailändsk  översättning.

Här beställer du en översättning till eller från thailändska

Du kan beställa både en facköversättning och en auktoriserad översättning till eller från thailändska direkt online, ladda upp ditt dokument och gör beställningen direkt i vår översättningsportal.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från thailändska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>