Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå, översättning från svenska till tyska

Kvalificerad översättning från svenska till tyska inom juridik, ekonomi, medicin och teknologi.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad tysk översättningsbyrå som utför kvalificerad översättning från svenska till tyska inom juridik och finans, medicin, teknik samt marknadsföring. Du får en offert direkt online på under en minut och beställer också din översättning till tyska online.

Våra tyska översättare är universitetsutbildade professionella översättare med fackkompetens

Det som avgör om en översättning blir bra är naturligtvis översättarens kompetens. Det räcker inte med lingvistisk kompetens, översättaren måste också vara väl insatt i det ämnesområde han/hon skall översätta och kunna den specifika terminologi som används. Vi använder därför endast universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område som han/hon översätter och självklart endast till sitt tyska modersmål.

Auktoriserad översättning från svenska till tyska

Officiella dokument som domar, patent, registerdokument, födelsebevis, betyg och intyg etc. skall alltid översättas av en auktoriserad översättare. Vi eftersträvar alltid att använda översättare som är auktoriserade (beidigte Übersetzer är det tyska uttrycket) i det land där översättningen skall användas då det inte finns en internationell standard för auktorisering. Om översättningen inte är gjord det land där den skall användas så måste som regel översättningen stämplas av Notarius Publicus för att bekräfta att översättaren är auktoriserad och kompetent. Denna stämpling är inte en bekräftelse på att översättningen är korrekt utförd. Om du beställer en auktoriserad översättning från svenska till tyska hos oss så kommer den alltid att göras i Tyskland och du måste därför inte notarisera översättningen hos natorius publicus.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning från svenska till tyska eller behöver du mer information?

För mer information om tysk översättning kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från tyska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad tysk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>