Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå, översättning från svenska till portugisiska

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till portugisiska inom juridik, ekonomi, medicin och teknologi.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför kvalificerad översättning från svenska till portugisiska inom juridik och finans, medicin, teknik samt marknadsföring. Du får din offert och kan också beställa också din översättning direkt online.

Våra översättare är professionella översättare med universitetsutbildning och fackkompetens och har naturligtvis portugisiska som sitt modersmål.

Det som avgör om en översättning blir bra är naturligtvis översättarens kompetens. Det räcker inte med lingvistisk kompetens, översättaren måste också vara väl insatt i det ämnesområde han/hon skall översätta och kunna den specifika terminologi som används. Vi använder därför endast universitetsutbildade portugisiska översättare med fackkompetens inom just det område som han/hon översätter och självklart endast till sitt portugisiska modersmål.

Auktoriserad översättning från svenska till portugisiska

Officiella dokument som domar, patent, registerdokument, födelsebevis, betyg och intyg etc. skall alltid översättas av en auktoriserad översättare. Vi eftersträvar alltid att använda översättare som är auktoriserade (Traductor Jurado är det portugisiska uttrycket) i det land där översättningen skall användas då det inte finns en internationell standard för auktorisering. Om översättningen inte är gjord det land där den skall användas så måste som regel översättningen stämplas av Notarius Publicus för att bekräfta att översättaren är auktoriserad och kompetent. Denna stämpling är inte en bekräftelse på att översättningen är korrekt utförd.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning från svenska till portugisiska eller behöver du mer information?

För mer information om portugisisk översättning kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från portugisiska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad portugisisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>