The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå, översättning från svenska till engelska

Kvalificerad översättning från svenska till engelska inom juridik, ekonomi, medicin och teknologi.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför kvalificerad översättning från svenska till engelska inom juridik och finans, medicin, teknik samt marknadsföring. Du får en offert direkt online på under en minut och beställer också din översättning online.

Våra engelska översättare är universitetsutbildade professionella översättare med fackkompetens

Det som avgör om en översättning blir bra är naturligtvis översättarens kompetens. Det räcker inte med lingvistisk kompetens, översättaren måste också vara väl insatt i det ämnesområde han/hon skall översätta och kunna den specifika terminologi som används. Vi använder därför endast universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område som han/hon översätter och självklart endast till sitt engelska modersmål.

Översättningsbyrå auktoriserad översättning svenska engelska

Officiella dokument som domar, patent, registerdokument, födelsebevis, betyg och intyg etc. skall alltid översättas av en auktoriserad översättare. Vi eftersträvar alltid att använda översättare som är auktoriserade (certifierade är det engelska uttrycket) i det land där översättningen skall användas då det inte finns en internationell standard för auktorisering. Om översättningen inte är gjord det land där den skall användas så måste som regel översättningen stämplas av Notarius Publicus för att bekräfta att översättaren är auktoriserad och kompetent. Denna stämpling är inte en bekräftelse på att översättningen är korrekt utförd.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.
Här får du din offert och beställer också översättningen Opens internal link in current windowvisa offert.
Har du frågor eller behöver mer information så når du oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad engelsk översättning direkt över internet.