The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå, översättning från svenska till danska

Kvalificerad översättning från svenska till danska inom juridik, finans, medicin och teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad dansk översättningsbyrå som utför kvalificerad översättning från svenska till danska inom juridik och finans, medicin, teknik samt marknadsföring. Du får din offert direkt online på under en minut och beställer också din översättning online.

Våra danska översättare är universitetsutbildade professionella översättare med fackkompetens

Det som avgör om en översättning blir korrekt är naturligtvis översättarens kompetens. Det räcker inte med lingvistisk kompetens, översättaren måste också vara väl insatt i det ämnesområde han skall översätta och kunna den specifika terminologi som används. Vi använder därför endast universitetsutbildade danska översättare med fackkompetens inom det område som han/hon översätter och självklart endast till sitt danska modersmål.

Översättningsbyrå auktoriserad översättning svenska danska

Officiella dokument som domar, patent, registerdokument, födelsebevis, vigselbevis, betyg och intyg etc. skall alltid översättas av en auktoriserad översättare. Vi eftersträvar alltid att använda översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas då det inte finns en internationell standard för auktorisering. Om översättningen inte är gjord det land där den skall användas så måste som regel översättningen stämplas av Notarius Publicus för att bekräfta att översättaren är auktoriserad och kompetent. Denna stämpling är inte en bekräftelse på att översättningen är korrekt utförd.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.
Här får du din offert och beställer också översättningen Opens internal link in current windowvisa offert.
Har du frågor eller behöver mer information så når du oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad dansk översättning direkt över internet.