Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättningsbyrå ryska - ISO 17100 certifierad översättningsbyrå

Här kan du beställa en facköversättning eller en auktoriserad översättning mellan ryska och 30 andra språk som t.ex. svenska - ryska, engelska - ryska eller ryska - tyska och omvänt

Vi är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning till och från ryska. Våra översättare har lång erfarenhet som översättare är universitetsutbildade och har naturligtvis målspråket som modersmål.

Auktoriserad översättning ryska, är den giltig både i Ryssland och Sverige?

När du beställer en auktoriserad översättning från svenska till ryska eller från ryska till svenska så är det en av Kammarkollegiet auktoriserad översättare som utför översättningen. Även om vi alltid eftersträvar att använda översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas så är detta lite svårt med ryska då Ryssland inte har ett auktorisationssystem som det vi känner i Sverige utan där skall alla översättningar notariseras för att accepteras som det som motsvarar en auktoriserad översättning.

När behöver jag en auktoriserad översättning?

En auktoriserad översättning är nästan alltid nödvändig när du skall översätta juridiska och finansiella texter och dokument. Exempel på dokument som måste översättas av en auktoriserad rysk översättare är: Aktieägaravtal, betyg, bodelningsavtal, bolagsstämmoprotokoll, domar, fullmakter, födelsebevis, gåvobrev, hyresavtal, hyreskontrakt, kompanjonsavtal, konsultavtal, köpeavtal, offerter, sekretessavtal, skillsmässodomar, skuldebrev, testamenten, uppdragsavtal, äktenskapsförord mm.

Auktoriserad översättning mellan ryska och över 30 språk

Här har du några av de språk som vi översätter till och från ryska: Arabiska, Baskiska, Bulgariska, Katalanska, Kinesiska, Danska, Engelska, Estniska, Finska, Franska, Galiciska, Grekiska, Hindi, Holländska, Isländska, Irländska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Koreanska, Kurdiska, Lettiska, Litauiska, Maltesiska, Norska, Persiska, Polska, Portugisiska, Rumänska, Serbokroatiska, Slovakiska, Slovenska, Spanska, Svenska, Tjeckiska, Turkiska, Tyska, Ungerska.

Facköversättning till och från ryska inom juridik, finans, medicin och teknik

Vi utför också kvalificerad facköversättning mellan ryska och över 30 andra språk. Med facköversättning menar vi översättning som kräver att översättaren har djupgående kunskaper inom ämnet som översätts, det kan vara finansiella kunskaper eller t.ex. fackkunskap inom ett medicinskt område.

Leveranstider för översättning till och från ryska

Då vi ofta har en mycket hög arbetsbelastning skall du räkna med ca: 1-2 dagar för en rysk översättning.

Här beställer du en översättning till eller från ryska

Du kan beställa både en facköversättning och en auktoriserad översättning till eller från ryska direkt online, ladda upp ditt dokument och gör beställningen direkt i vår översättningsportal.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från ryska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>